ΑΕΚ: Η Μαρσέιγ «φρέναρε» μόνο προσωρινά την επιστροφή του Στάνκοβιτς στην εθνική

ΑΕΚ: Η Μαρσέιγ «φρέναρε» μόνο προσωρινά την επιστροφή του Στάνκοβιτς στην εθνική
Photo Credits: INTIME

To enwsi.gr αναλύει όλα τα δεδομένα για την επιστροφή του Στάνκοβιτς στην εθνική ομάδα της Αυστρίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός πως φέτος ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, με τις εμφανίσεις που έκανε με την ΑΕΚ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, θύμισε πολύ τον τερματοφύλακα που είχε κάνει εντυπωσιακά πράγματα με τα γάντια της Σάλζμπουργκ. Εξ ου και είχε ανοίξει και πάλι η συζήτηση και μάλιστα έντονα, για την επιστροφή του και στην εθνική ομάδα της Αυστρίας.

Ωστόσο ήρθε αυτή η άτυχη στιγμή του στο Βελοντρόμ και το ματς με την Μαρσέιγ, για να τον πάει λίγο πίσω και να “φρενάρει” αυτή την επιστροφή. Δεν είναι μόνο η αποβολή του σ’ εκείνο το παιχνίδι, αλλά το γεγονός πως χρειάστηκε να μείνει εκτός ενδεκάδας και για το ματς με την Κηφισιά, αλλά και για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γι αυτό και δεν μπορούσε να γίνει συζήτηση για κλήση του τώρα στα ματς της Αυστρίας στην διακοπή του Νοέμβρη.

Όμως αυτό το “φρενάρισμα” στην επιστροφή του Στάνκοβιτς στην εθνική, είναι προσωρινό. Η συζήτηση παραμένει ανοιχτή και οι άνθρωποι της Αυστρίας έχουν τα μάτια τους πάνω στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Στην εθνική Αυστρίας βασικός αναντικατάστατος είναι ο Σλάγκερ της Σάλζμπουργκ. Από εκεί πέρα σχεδόν μόνιμος έχει γίνει ο Πέντζ της Μπρόντμπι, χωρίς πάντως να θεωρείται καμία εξαιρετική περίπτωση. Και ως τρίτος καλείται πότε ο Χελντ της Ραπίντ και πότε ο Μπάκμπαν της Γουότφορντ αλλά και ο Λαβάλ της Λασκ. Χωρίς όμως κανείς τους να είναι σταθερός. Επομένως χώρος για τον Στάνκοβιτς υπάρχει και η επιστροφή του στην εθνική είναι στα… γάντια του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X