Εθνική Ελπίδων: Αμφίβολος ο Κοσίδης για το ματς με τα Νησιά Φερόε

Εθνική Ελπίδων: Αμφίβολος ο Κοσίδης για το ματς με τα Νησιά Φερόε
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Ελπίδων υποδέχεται την Πέμπτη (16/11) το μεσημέρι τα Νησιά Φερόε στην Τρίπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελπίδων την Πέμπτη (16/11) το μεσημέρι υποδέχεται τα Νησιά Φερόε στην Τρίπολη με τον Νίκο Παπαδόπουλο να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Αρχικά ο Βασίλης Σουρλής έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο το οποίο δεν έχει ξεπεράσει ακόμα και θα συνεχίσει τις θεραπείες μήπως είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Πορτογαλία αλλά δεδομένα δεν θα αγωνιστεί κόντρα στα Φερόε.

Από εκεί και πέρα αμφίβολος είναι ο Μιχάλης Κοσίδης ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και ο Έλληνας τεχνικός θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή. Στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων έχει ενσωματωθεί ο Χρήστος Λιάτσος ο οποίος κλήθηκε έκτακτα σαν μια έξτρα λύση.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE Streaming από την ΕΠΟ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Αστέρα Τρίπολης, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του EURO U21 («Θ. Κολοκοτρώνης», 16/11/2023, 16:00) η Εθνική Ελπίδων. Προβλήματα με τον τραυματία Σουρλή και τον ασθενή Κοσίδη. Κλήθηκε ο Χρήστος Λιάτσος, κάλεσμα στον κόσμο της Τρίπολης από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ν. Παπαδόπουλο.

Πιο αναλυτικά, ο Βασίλης Σουρλής δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο κι έτσι ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τα Φερόε και συνεχίζει τη θεραπεία μήπως προλάβει την Πορτογαλία. Όσον αφορά στον επιθετικό της Venlo, Μιχάλη Κοσίδη, έχει ίωση και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Τα παραπάνω προβλήματα οδήγησαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ν. Παπαδόπουλο στην κλήση του Χρήστου Λιάτσου. Ο μέσος του Ολυμπιακού είναι ήδη στην Τρίπολη και συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση.

Ο αγώνας με τα Νησιά Φερόε θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το epo.gr.

Ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την πίστη του στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελπίδων και ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων της Τρίπολης και των γύρω περιοχών:

«Οι παίκτες μας είναι σε καλή κατάσταση εκτός από ένα-δύο προβλήματα, ωστόσο θέλουμε να βασιζόμαστε στο σύνολο και έτσι θα προχωρήσουμε. Θέλουμε φυσικά τη νίκη στον πρώτο αγώνα με τα Νησιά Φερόε, ώστε να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο δύσκολο ματς με την ισχυρότατη Πορτογαλία.

Ο στόχος που έχουμε θέσει είναι η πρόκριση στην τελική φάση, αν και γνωρίζαμε από την αρχή ότι μόνο εύκολο δεν είναι, με αντιπάλους στον όμιλό τις πολύ δυνατές Πορτογαλία και Κροατία. Τις αντιμετωπίσαμε και τις δύο και δείξαμε πολύ καλά στοιχεία, αν και δεν ήμασταν έτοιμοι. Ειδικά με την Κροατία μπορούσαμε να νικήσουμε και στις λεπτομέρειες δεν το καταφέραμε. Νοιώσαμε όμορφα την προηγούμενη φορά που παίξαμε εδώ με τον κόσμο να μας βοηθά.

Το γεμάτο γήπεδο έχει τεράστια σημασία για τους ποδοσφαιριστές, γι αυτό καλούμε τους φιλάθλους της Τρίπολης και των γύρω περιοχών να έρθουν και να μας στηρίξουν στα δύο παιχνίδια που θα δώσουμε σε αυτή τη φιλόξενη πόλη. Πιστεύω στους παίκτες μας και θεωρώ ότι η πίεση που υπάρχει όταν θέτεις έναν υψηλό στόχο κάνει καλό στην ομάδα».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X