Μονακό: Χρυσάφι στα πόδια του Φοφανά από την Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ την Παρί και την Γιουβέντους

Μονακό: Χρυσάφι στα πόδια του Φοφανά από την Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ την Παρί και την Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ευρώπης έχουν αρχίσει να δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον ταλαντόυχο μέσο της Μονακό, Γιουσούφ Φοφανά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιουσούφ Φοφανά της Μονακό έχει τραβήξει την προσοχή από ομάδες όπως η Γιουβέντους η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με το έγκυρο «RMC» οι Μπιανκονέρι αυτή τη στιγμή παρουσιάζονται πιο κοντά στην απόκτηση του Γάλλου χαφ, αν και ακόμα τα δεδομένα είναι πολύ πρώιμα για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι πάντως από την πλευρά τους ήταν οι πρώτοι που εκδήλωσαν επίσημα το ενδιαφέρον τους, καταθέτοντας πρόταση δανεισμού του προηγούμενο καλοκαίρι για να τον κάνουν δικό τους!

Η Μονακό ωστόσο ακούει μονάχα προτάσεις για μεταγραφή, με τη Γιουνάιτεντ να παραμένει στο παιχνίδι και μαζί με τους άλλους δυο «παίκτες» παρακολουθεί στενά την επίδοσή του Φοφανά με τους Μοναγάσκους και την εθνική Γαλλίας.

 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X