Γράφεται ιστορία στο γερμανικό πρωτάθλημα: Μια γυναίκα στον πάγκο της Ουνιόν Βερολίνου!

Γράφεται ιστορία στο γερμανικό πρωτάθλημα: Μια γυναίκα στον πάγκο της Ουνιόν Βερολίνου!
Photo Credits: INTIME

Η Μαρί-Λουίζ Έτα μπορεί να νιώθει πολύ περήφανη καθώς από 'δω και πέρα θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας ανδρών της Ουνιόν Βερολίνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πολύ άσχημα αποτελέσματα της γερμανικής ομάδας τη φετινή σεζόν οδήγησαν αναπόφευκτα στην απομάκρυνση του Ουρς Φίσερ από τον πάγκο της.

Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Μάρκο Γκρότε, γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμά του από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά η πολύ σημαντική είδηση σε ό,τι αφορά τον νέο τεχνικό της Ουνιόν είναι ότι θα έχει για πρώτη βοηθό μια γυναίκα!

Η 32χρονη Έτα γίνεται έτσι η πρώτη γυναίκα που θα αποτελεί μέρος ενός τεχνικού επιτελείου ανδρικής ομάδας στη Μπούντεσλιγκα.

Η ίδια είναι πρώην παίκτρια, έπαιζε ως μέσος και, μάλιστα, έχει κατακτήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ, και το πρωτάθλημα Γερμανίας και το κύπελλο στη χώρα. Αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2018 έχοντας αγωνιστεί στο Αμβούργο, στην Κλόπενμπεργκ, στη Βέρντερ Βρέμης και στην Πότσδαμ. Ήταν διεθνής στις μικρές ομάδες της εθνικής Γερμανίας, αλλά δεν είχε συμμετοχή στην ομάδα των γυναικών.

Το 2019 άρχισε την προπονητική καριέρα της το 2019 στις μικρές εθνικές ομάδες γυναικών της Γερμανίας και τον περασμένο Ιούλιο προσελήφθη ως βοηθός του Γκρότε στην ανδρική Κ19 της Ουνιόν.

Τώρα οι δυο τους αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν την ομάδα των ανδρών προσπαθώντας να τη βγάλουν από το αγωνιστικό τέλμα.

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X