Το εξωφρενικό ποσό που έχει κερδίσει ο Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι!

Το εξωφρενικό ποσό που έχει κερδίσει ο Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι!
Photo Credits: INTIME

Πρόκειται αναμφίβολα για έναν από τους κορυφαίους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, με το μέλλον να του ανήκει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο λόγος για τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος σπάει όλα τα ρεκόρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ το χρηματικό ποσό που έχει κερδίσει από τη στιγμή που αποκτήθηκε από τους «Πολίτες» προκαλεί… ίλιγγο.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Χάαλαντ εντάχθηκε στη Σίτι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ σε μια συμφωνία που έφτασε τα 51 εκατομμύρια λίρες. Έκτοτε, ο Νορβηγός σπάει όλα τα κοντέρ, ενώ έκανε νέο ρεκόρ στην Premier League για τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν. Φυσικά η παρουσία του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση ενός ιστορικού τρεμπλ, από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κατάφερε να κατακτήσει την περασμένη σεζόν την Premier League, το Κύπελλο Αγγλίας και το Champions League.

Μετά την κατάκτηση του τρεμπλ ο Χάαλαντ φέρεται να έχει λάβει μπόνους επιπλέον του μισθού του, ο οποίος πιστεύεται ότι ανέρχεται σε 375.000 λίρες την εβδομάδα. Σύμφωνα με τη Sun, ο Χάαλαντ θα εισέπραττε μπόνους 2 εκατομμυρίων λιρών για την κατάκτηση της Premier League και του Champions League. Επιπλέον, ο θρίαμβος στο Κύπελλο Αγγλίας πιστεύεται ότι απέφερε στον Χάαλαντ επιπλέον 350.000 λίρες. Το ίδιο ποσό κέρδισε μετά την κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού της Premier League.

Παράλληλα, πιστεύετε ότι ο Νορβηγός θα λάμβανε μπόνους για την κατάκτηση των βραβείων PFA Player of the Year και Football Writers’ Player of the Year, καθώς και για την ανάδειξή του στην PFA Team of the Year. Τον περασμένο μήνα, ο Χάαλαντ ήρθε δεύτερος στην κατάταξη της Χρυσής Μπάλας, πίσω από τον Αργεντινό θρύλο Λιονέλ Μέσι, αλλά κέρδισε το βραβείο Gerd Muller, το οποίο απονέμεται στον κορυφαίο επιθετικό της σεζόν.

Σχετικά με το βραβείο, ο Χάαλαντ δήλωσε: «Είναι τεράστια τιμή να λαμβάνω το Gerd Muller Trophy. Δεν θα μπορούσα να είχα πετύχει τον αριθμό των γκολ που πέτυχα την περασμένη σεζόν χωρίς όλους τους συμπαίκτες μου και αυτό το βραβείο είναι άλλη μια υπενθύμιση της απίστευτης χρονιάς που απολαύσαμε όλοι μαζί. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε, αλλά το να κατακτήσουμε όχι μόνο το πρώτο Champions League στην ιστορία αυτού του συλλόγου, αλλά και την Premier League και το FA Cup είναι κάτι που κανείς μας δεν θα μπορούσε να φανταστεί».

Και συνέχισε: «Είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε ως ομάδα την περασμένη σεζόν, αλλά θα προσπαθήσουμε να το ξαναπετύχουμε και φέτος».

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στον “Guardian” η μάνατζερ του Χάαλαντ, Ραφαέλα Πιμιέντα, δήλωσε ότι ο Νορβηγός θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του. «Δεν λέω ότι μια μεταγραφή μπορεί να φτάσει αυτό το νούμερο. Αναφέρομαι σε ολόκληρο το πακέτο που δημιουργείς κατά τη διάρκεια της καριέρας σου. Σήμερα μπορείς να παίξεις μέχρι τα 35 σου, σκέψου τον μισθό, την τιμή της μεταγραφής, τα έσοδα από τους χορηγούς. Με έναν παίκτη σαν τον Έρλινγκ μπορείς να φτάσεις το ένα δισεκατομμύριο ευρώ».

 

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X