ΝΒΑ: Χωρίς Γιάννη, αλλά με μυθικό Λίλαρντ οι Μπακς άλωσαν το Τορόντο (VIDEO)

ΝΒΑ: Χωρίς Γιάννη, αλλά με μυθικό Λίλαρντ οι Μπακς άλωσαν το Τορόντο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μπακς είχαν δύσκολη αποστολή στην έδρα των Ράπτορς και το πράγμα έγινε ακόμα πιο σύνθετο, αφού αναγκάστηκαν να παίξουν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

O Greek Freak έμεινε στα… πιτς λόγω ενός προβλήματος στη γάμπα, όμως τα ελάφια έδειξαν την ποιότητα τους και έφυγαν με ένα μεγάλο διπλό από τον Καναδά.

Το Μιλγουόκι επικράτησε με 128-112, έχοντας απαντήσεις σε όλες τις προσπάθειες των Ράπτορς. Mε αυτόν τον τρόπο πήγαν στο 7-4, ενώ έριξαν το Τορόντο στο 5-6.

Ο Γιάννης μπορεί να έλειπε, όμως ο Λίλαρντ ήταν κανονικά στο παρκέ και έδωσε το δικό του show, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη. Σταμάτησε στους 37 πόντους, ενώ μοίρασε 13 ασίστ και κατέβασε 4 ριμπάουντ, κάνοντας το κομμάτι του σε μια πολύ δύσκολη αποστολή.

Ο Dame είχε για άξιο συμπαραστάτη τον Μπίσλεϊ που έκανε το καλύτερο του ματς με τα ελάφια και μέτρησε 30 πόντους με 4 ριμπάουντ. Στο ματς μπήκε και ο Θανάσης, μένοντας στο παρκέ για 14 λεπτά και μετρώντας 2 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Για την ομάδα του Τορόντο, ο συνήθης ύποπτος Σκότι Μπαρνς είχε 29 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ double double έκανε ο Πελτλ με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Οι Μπακς σούταραν με το εντυπωσιαικό 20/39 τρίποντα, κάτι που έκανε και τη διαφορά, ενώ σε αυτόν τον τομέα οι Ράπτορς είχαν 9/33 και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το Μιλγουόκι.

Το Μιλγουόκι προηγήθηκε με 70-47 στο ημίχρονο και στη συνέχεια δεν είχε πρόβλημα να ελέγξει απόλυτα το παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X