Παρελθόν από τον πάγκο της Ουνιόν ο Ουρς Φίσερ μετά από 5 χρόνια

Παρελθόν από τον πάγκο της Ουνιόν ο Ουρς Φίσερ μετά από 5 χρόνια
Photo Credits: INTIME

Χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια θα ακολουθήσουν η Ουνιόν Βερολίνου και ο τέως -πλέον- προπονητής της ομάδας, Ουρς Φίσερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και αυτό αποδεικνύει η σχέση βγαλμένη από παραμύθι του Ουρς Φίσερ και της Ουνιόν Βερολίνου. Του προπονητή που στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο του γερμανικού συλλόγου τον ανέβασε στην Bundesliga και μόλις 4 χρόνια μετά συμμετείχε μαζί του για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας σε ομίλους του Champions League.

Παρά τη στήριξη των οπαδών και την αμοιβαία κατανόηση, διοίκησης και προπονητή, της δύσκολης συνθήκης της οποίας έχει περιέλθει η Ουνιόν από το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν (2023/2024), Ουρς Φίσερ και βερολινέζικη ομάδα αποφάσισαν το πρωί της Τετάρτης (15/11) να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ο Ελβετός τεχνικός ουσιαστικά πληρώνει την κάκιστη εκκίνηση μετά το περσινό ονειρικό κλείσιμο της σεζόν, που οδήγησε την Ουνιόν στην 4η θέση της Bundesliga και την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για πρώτη φορά στα 117 χρόνια ζωής της.

Με την ομάδα του Βερολίνου να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Γερμανία με 6 πόντους μετά από 11 αγωνιστικές, τα στελέχη του συλλόγου αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία, προκειμένου να αλλάξει το κλίμα εντός του οργανισμού.

Ο Ουρς Φίσερ αποτελεί θρυλική μορφή της Ουνιόν και τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία της, έχοντας κοουτσάρει σε αυτά τα πέντε χρόνια τον γερμανικό σύλλογο σε 224 αγώνες. Υπηρεσιακός αναλαμβάνει ο προπονητής της Κ19, Μάρκο Γκρότε.

 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X