Επαφές της Αλ Ιτιχάντ με Περέιρα μετά το «όχι» του Λοπετέγκι

Επαφές της Αλ Ιτιχάντ με Περέιρα μετά το «όχι» του Λοπετέγκι
Photo Credits: INTIME

Αρνητικά απάντησε τελικά ο Γιουλέν Λοπετέγκι στην πρόταση της Αλ Ιτιχάντ, που εξετάζει πια την περίπτωση του Βίτορ Περέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ, ανακοίνωσε, στις αρχές του μήνα, τη λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, μετά από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Ο βοηθός προπονητής Χασάν Χαλίφα αναλάβει καθήκοντα ως προσωρινός προπονητής, εν αναμονή του αντικαταστάτη του Νούνο.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο 57χρονος Βάσκος τεχνικός, Γιουλέν Λοπετέγκι, ενώ είχε αρχικά είχε συμφωνήσει για να πάρει τη θέση του Σάντο στον πάγκο της ομάδας, τελικά απάντησε αρνητικά, καθώς θέλει να δουλέψει στην Premier League, έστω και αν η πρώτη του θητεία στη Γουλβς δεν είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως μετά την άρνηση του Λοπετέγκι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία αγωνίζονται οι Μπενζεμά, Ν’ Γκολό Καντέ και Φαμπίνιο, έχει στραφεί στην περίπτωση του Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, πέρασε από συνέντευξη με τη διοίκηση και είναι στη λίστα της Αλ Ιτιχάντ.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X