Ερυθρός Αστέρας: Ο Νέιπιερ έσπασε τη μύτη του και χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό, πρόβλημα στο χέρι ο Ντος Σάντος

Ερυθρός Αστέρας: Ο Νέιπιερ έσπασε τη μύτη του και χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό, πρόβλημα στο χέρι ο Ντος Σάντος
Photo Credits: INTIME

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς ο παίκτης του Γιάννη Σφαιρόπουλόυ υπέστη κάταγμα στη μύτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άτυχος στάθηκε στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Φενέρμπαχτσε ο Σαμπάζ Νέιπιερ, με τον παίκτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου να αποχωρεί από το παιχνίδι με σπασμένη μύτη. Πρόβλημα στο χέρι για τον Γιάγκο Ντος Σάντος, ο οποίος αποχώρησε και εκείνος τραυματίας και δεν αγωνίστηκε ξανά στο παιχνίδι.

Ο Νέιπιερ δεν αναμένεται να αγωνιστεί στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (16/11, 21:15, Novasports 4), καθώς θα μείνει εκτός για ένα διάστημα όπως ανέφερε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου όπου έδωσε μία σαφέστερη εικόνα για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει: «Ο Σαμπάζ έσπασε τη μύτη του θα μείνει εκτός για ένα διάστημα. Το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται επέμβαση, θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες. Ο Γιάγκο γύρισε τον καρπό του, είναι με τους γιατρούς δεν ξέρουμε αν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι τόσο άσχημο αλλά δεν ξέρουμε το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού. Ο Μπράνκο Λάζιτς θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα. Ο Άνταμ Χάνγκα είναι καλύτερα αλλά δεν είναι έτοιμος να παίξει».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X