Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Κανείς δε θα κρατήσει τον Πογιέτ, αν θέλει να φύγει από την Εθνική» (VIDEO)

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Κανείς δε θα  κρατήσει τον Πογιέτ, αν θέλει να φύγει από την Εθνική» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Αστέριος Αντωνίου, αντιπρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3, για το ζήτημα που έχει προκύψει μετά τις δηλώσεις του Πογιέτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αστέριος Αντωνίου, αντιπρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3, για το ζήτημα που έχει προκύψει μετά τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ, «άναψε φωτιές» με τη δήλωση του ότι ο βοηθός του είναι απλήρωτος οκτώ μήνες και για αυτό δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του για τις αναμετρήσεις με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία. Όλο το μέχρι πρότινος θετικό κλίμα, που υπήρχε για τον προπονητή της Εθνικής, έχει πλέον αντιστραφεί σε μεγάλο βαθμό και οι πιθανότητες να απομακρυνθεί από τον πάγκο της «γαλανόλευκης» και σύντομα μάλιστα, είναι πάρα πολλές.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου μίλησε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» για το εν λόγω ζήτημα.


Οι δηλώσεις του κ. Αντωνίου

Για το αν έχει γίνει συζήτηση μεταξύ Πογιέτ και προέδρου: «Προφανώς και έχει τεθεί το ζήτημα μεταξύ Πογέτ και προέδρου. Εγώ εκφράζω την προσωπική μου άποψη και αυτό που βλέπω μπροστά μου είναι η πρόκριση της Εθνικής ομάδας και το θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει ο κ. Πογέτ, με ενδεχομένως κάποια αρνητικά, τα οποία βλέποντας το θέμα λίγο εγωιστικά, μπορούμε να πούμε ότι έδωσε αφορμές και πρέπει να φύγει».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πογιέτ: «Υπάρχουν κι άλλοι προπονητές, οι οποίοι έχουν δείξει ενδιαφέρον μετά από αυτές τις εξελίξεις. Εγώ δεν είμαι αυτός που θα καθορίσει τι θα γίνει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα μπαράζ και κοιτάμε το στόχο της πρόκρισης στο Euro. Αν έρθει το θέμα στο συμβούλιο θα χαρώ να μπω μπροστά σε αυτή την προσπάθεια για να λυθεί το πρόβλημα με το βοηθό του Πογιέτ».

Πηγή: sportal.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X