Κούμαν: «Ο Φερμπρούχεν στην εστία κόντρα στην Ιρλανδία»

Κούμαν: «Ο Φερμπρούχεν στην εστία κόντρα στην Ιρλανδία»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Κούμαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας της Μπράιτον, Μπαρτ Φερμπούχεν, θα βρεθεί στην εστία της Ολλανδίας όταν θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο Άμστερνταμ το Σάββατο, αναζητώντας μια νίκη για να εξασφαλίσει τη θέση της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς στη Γερμανία.
Ο Ρόναλντ Κούμαν έβαλε σήμερα (14/11) τέλος στις εικασίες για το ποιος θα είναι στην εστία των Ολλανδών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν πέντε τερματοφύλακες τους τελευταίους 12 μήνες.

Ο Φερμπρούχεν, ο οποίος εντάχθηκε στον αγγλικό σύλλογο από την Άντερλεχτ στην αρχή της σεζόν, προτιμάται από τον Τζάστιν Μπέιλοου της Φέγενορντ και τον Μαρκ Φλέκεν από την Μπρέντφορντ.

«Ο Μπαρτ Φερμπρούχεν θα είναι στην εστία αυτή την εβδομάδα. Νομίζω ότι αυτό είναι λογικό με βάση τους δύο τελευταίους αγώνες που παίξαμε», είπε ο Κούμαν  σήμερα σε συνέντευξη Τύπου

Ο Φερμπρούχεν κέρδισε τις πρώτες του συμμετοχές στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Γαλλία και τη νίκη με 1-0 στην Ελλάδα στα προκριματικά του Euro 2024 τον περασμένο μήνα.

«Έχει αναπτυχθεί καλά», είπε ο Κούμαν για τον 21χρονο Φερμπρούχεν.

«Αυτό συμβαίνει και με τον Μπέιλοου αλλά δυστυχώς τραυματίστηκε, κάτι που δημιούργησε μια διαφορετική κατάσταση. Δεν ισχύει ότι ο Μπαρτ είναι 100% βέβαιο ότι θα είναι η πρώτη επιλογή κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Δεν μπορείτε και δεν πρέπει να το πείτε αυτό. Αλλά καταρχάς ναι για αυτά τα δύο ματς».

Οι αμυντικοί Νέιθαν Άκε, Ματέις ντε Λιχτ και Μίκι φαν ντε Βεν θα απουσιάσουν με τραυματισμούς, όπως και ο μέσος Φρένκι ντε Γιονγκ και οι επιθετικοί Μέμφις Ντεπάι, Στέφεν Μπέργουιν και  Μπρίαν Μπρόμπεϊ:

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί. Στην περίπτωσή μας, ήταν στην πραγματικότητα λίγο πιο ακραίο για λίγο. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα αλλάξει», τόνισε ο Κούμαν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X