Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου μετά την υποτροπή του Γκιουλέρ

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου μετά την υποτροπή του Γκιουλέρ
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν αποτελεί η συνεργασία της Ρεάλ με τον υπεύθυνο του ιατρικού της επιτελείου, Νίκο Μίχιτς, με αφορμή τον νέο τραυματισμό του Αρντά Γκιουλέρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νέο πισωγύρισμα του Αρντά Γκιουλέρ στη Ρεάλ, καθώς τραυματίστηκε πριν από το παιχνίδι με την Μπράγκα στο Μπερναμπέου για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο νέος τραυματισμός του Τούρκου μέσου οδήγησε τη διοίκηση των μερένγκες στην απόφαση να λύσουν τη συνεργασία τους με τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου, Νίκο Μίχιτς.

Στην πραγματικότητα αυτό που συνέβη με τον Γκιουλέρ ήταν το κερασάκι στην τούρτα, με τη Ρεάλ να τα έχει «μαζεμένα» στον Κροάτη γιατρό για τη διαχείρισή του γενικότερα στους τραυματισμούς παικτών.

Κι αυτό γιατί τον τελευταίο χρόνο υπήρξαν πολλές υποτροπές αρκετών παικτών, όπως των Μπενζεμά, Αλάμπα και Σεμπάγιος, με προβλήματα στις ίδιες περιοχές.

Ο Μίχιτς βρισκόταν στη Ρεάλ για έξι χρόνια, καθώς ανέλαβε τα καθήκοντά του στο ιατρικό επιτελείο το 2017.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X