Ο Τέιτουμ πάτησε... γκάζι και «καθάρισε» για τους Σέλτικς κόντρα στους Νικς

Ο Τέιτουμ πάτησε... γκάζι και «καθάρισε» για τους Σέλτικς κόντρα στους Νικς
Photo Credits: INTIME

Με τον Τζέισον Τέιτουμ να παίρνει «φωτιά» στο δεύτερο ημίχρονο οι Μπόστον Σέλτικς πήραν το ντέρμπι κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς επικρατώντας με 114-98

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι με τους Σέλτικς να κλείνουν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 25-24, με τους Νικς να απαντούν στην δεύτερη περίοδο κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενοι με 52-53.

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε, αφού στην εξίσωση μπήκε ο Τζέισον Τέιτουμ, οι Σέλτικς πάτησαν… γκάζι και «καθάρισαν» την αναμέτρηση ανεβάζοντας το ρεκόρ τους στο 6-2.

Ο Τζέισον Τέιτουμ με 35 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, με τον Τζέιλεν Μπράουν να ακολουθεί με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ στο ενεργητικό του.

Κορυφαίοι για τους Νικς ήταν ο Τζέιλεν Μπράνσον που είχε 26 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Τζούλιους Ραντλς, σταμάτησε στους 25 πόντους, έχοντας ακόμη 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X