Εθνική: Πρώτη συνάντηση ενόψει Νέας Ζηλανδίας και Γαλλίας

Εθνική: Πρώτη συνάντηση ενόψει Νέας Ζηλανδίας και Γαλλίας
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση για την προετοιμασία των παιχνιδιών με την Νέα Ζηλανδία και την Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εθνική Ελλάδος συναντήθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τις αναμετρήσεις με την Νέα Ζηλανδία και την Γαλλία.

Το «παρών» έδωσαν οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Παυλίδης.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης θα ενσωματωθεί την Τρίτη στην αποστολή της γαλανόλευκης, καθώς τα ξημερώματα αγωνίστηκε με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ και θα πρέπει να κάνει υπερατλαντικό ταξίδι για να βρεθεί στη χώρα μας. Εκτός είναι ο μεσοαμυντικός της Ράκοβ, Γιάννης Παπανικολάου, ο οποίος παρέμεινε στην Πολωνία, λόγω τραυματισμού.

Η αυριανή προπόνηση της Εθνικής Ομάδας θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 17:30, η οποία θα είναι κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X