«Άστραψε και βρόντηξε» ο Κλοπ με την ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι της Σίτι με την Λίβερπουλ - «Οι άνθρωποι που λαμβάνουν αυτές τις αποφάσεις, δεν μπορούν να νιώσουν το ποδόσφαιρο»

Κλοπ: «Τα αγόρια πάλεψαν για τον αδερφό τους»
Photo Credits: INTIME

Η επιλογή της Premier League να βάλει το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ το μεσημέρι, προκάλεσε την οργή του Γιούργκεν Κλοπ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διακοπή των πρωταθλημάτων για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων αυξάνει την αγωνία σε πολλούς φίλους του αθλήματος που θέλουν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ. Ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ είναι φανερά εκνευρισμένος με την ώρα διεξαγωγής αυτής της μάχης των τιτάνων στο «Έτιχαντ».

Και αυτό γιατί δεν δίστασε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως η Premier League και οι τηλεοπτικές εταιρίες συμφώνησαν για να γίνει το ματς νωρίς το μεσημέρι (12:30 τοπική ώρα, 14:30 ώρα Ελλάδας), με το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής και του αγγλικού ντέρμπι να είναι μικρότερο των 72 ωρών.

«Πώς μπορείς να βάλεις ένα τέτοιο ματς το Σάββατο στις 12:30; Ειλικρινά, οι άνθρωποι που λαμβάνουν αυτές τις αποφάσεις, δεν μπορούν να νιώσουν το ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν.

Αυτή είναι η στιγμή που ο κόσμος πληρώνει τα περισσότερα για να δει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Παρεμπιπτόντως, οι παίκτες θα έρθουν όλοι μπαίνοντας στο ίδιο αεροπλάνο», τόνισε ο Κλοπ, αναφερόμενος στους Έντερσον, Άλισον, Άλβαρες, Μακάλιστερ και Νούνιες που θα γυρίσουν κατάκοποι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να παίξουν στο ντέρμπι.

«Θα πρέπει να δίνεις μάχες στο δυσκολότερο πρωτάθλημα στο κόσμο και να είσαι έτοιμος την Πέμπτη, την Κυριακή και την Πέμπτη.

Και αν έχει την ικανότητα η Premier League, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και το Σάββατο στις 12:30», πρόσθεσε ο Κλοπ, κάνοντας δηκτική αναφορά στην επιλογή της Λίγκας να βάλει τόσο νωρίς το ντέρμπι, παρά το γεγονός πως υπάρχουν παίκτες που θα γυρίσουν στην Αγγλία έχοντας φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα και δεν θα έχουν χρόνο επαρκούς ξεκούρασης.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X