Μουρίνιο: «Ο Πέδρο θα μπορούσε να είναι και κολυμβητής, βουτάει φανταστικά»

Μουρίνιο: «Ο Πέδρο θα μπορούσε να είναι και κολυμβητής, βουτάει φανταστικά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πέταξε το «καρφί» του στον πρώην παίκτη του στην Τσέλσι, Πέδρο, μετά το ντέρμπι μεταξύ Λάτσιο και Ρόμα που έληξε χωρίς γκολ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κατηγόρησε τον Πέδρο για… βουτιές κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής (12/11).

«Ο Πέδρο είναι ένας φανταστικός παίκτης, αλλά θα μπορούσε να είναι και κολυμβητής γιατί ο τρόπος που βουτάει στην πισίνα είναι φανταστικός», είπε συγκεκριμένα ο «Special One».

Tο Derby della Capitale έληξε χωρίς γκολ, αλλά από πολλές απόψεις δεν απογοήτευσε. Υπήρχε πάθος κι ένταση, όπως θα περίμενε κανείς από ένα από τα πιο έντονα ντέρμπι της Ευρώπης, και δόθηκαν οκτώ κίτρινες κάρτες.

Μετά τον αγώνα, ο τεχνικός των «τζιαλορόσι» Ζοσέ Μουρίνιο,στόχευσε τον πρώην παίκτη του στην Τσέλσι Πέδρο, τονίζοντας πως έψαχνε την επαφή σε πολλές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα για να εκμαιεύσει τα φάουλ.

Η Ρόμα είναι αυτή την στιγμή στην 7η θέση, τρεις βαθμούς έξω από την πρώτη τετράδα της Serie A, με τη Λάτσιο έναν ακόμη βαθμό πίσω στη 10η.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X