Με τη σοβαρότητα που είπε ο Ματίας και το σερί που (πρέπει να) ξεκίνησε χθες

Με τη σοβαρότητα που είπε ο Ματίας και το σερί που (πρέπει να) ξεκίνησε χθες
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, αφήνει πίσω του το χθεσινό ματς και σκέφτεται ήδη τα επόμενα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν ένα παιχνίδι το χθεσινό στη Νέα Φιλαδέλφεια για την ΑΕΚ, από αυτά που δεν έχεις να πεις πολλά. Κι έτσι πρέπει να συμβαίνει σε όλα τα εντός έδρας, κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους.

Να μην χρειάζεται να λέμε πολλά πολλά έως και να… ψιλοβαριόμαστε στο δεύτερο ημίχρονο, περιμένοντας να λήξει και απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα στην κερκίδα.

Ούτως ή άλλως, ήταν και μια αγωνιστική που κέρδισαν και οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Παρεμπιπτόντως, μιας και αναφέρθηκα στην ατμόσφαιρα, είναι εντυπωσιακό ότι το γήπεδο γέμισε και σε ματς με την Λαμία, ύστερα από ευρωπαϊκό αγώνα που έγινε Πέμπτη βράδυ.

Που σημαίνει ότι πάρα πολλοί «Ενωσίτες» από την επαρχία, επέστρεψαν στη βάση τους την Παρασκευή και ταξίδεψαν ξανά για Αθήνα, Κυριακή. Αλλά με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όχι απλά η βάση τους, αλλά το σπίτι τους δεν μπορεί να είναι οπουδήποτε αλλού!

Αυτό που έγραφα πριν από τη χθεσινή αναμέτρηση και θα επαναλάβω και τώρα είναι πως σημασία για την ΑΕΚ έχει να ξεκίνησε χθες βράδυ ένα σερί νικών προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις τρεις σοβαρές γκέλες που έχει κάνει μέχρι στιγμής, με Πανσερραϊκό, ΟΦΗ και Κηφισιά.

Με σιγουριά που θα ξεκινάει από τα μετόπισθεν όπως χθες, με σοβαρότητα όπως χθες (κάτι που τόνισε δύο φορές στη συνέντευξη Τύπου ο Ματίας και δεν θεωρώ ότι το είπε τυχαία), και με τους επιθετικούς να σκοράρουν όπως χθες, αυτό το σερί μπορεί και πρέπει να γίνει.

Υπάρχει μπροστά μας η διακοπή του πρωταθλήματος και μετά πέντε αγώνες μέχρι να πάει η ομάδα του Ματίας στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πρώτα ο ΠΑΣ εκτός, μετά ο Άρης εντός, ύστερα ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, ο Πανσερραϊκός στις Σέρρες και ο Βόλος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το πάω λίγο μακριά, αλλά θεωρώ ότι αυτό το σερί πρέπει να γίνει.

Χωρίς να υποτιμώ κανένα από αυτά τα πέντε παιχνίδια, που και τα πέντε είναι πολύ δύσκολα. Και που σίγουρα είναι μάχες αγωνιστικές, όπως κάθε αγώνας πρωταθλήματος που δίνει η ΑΕΚ. Και μόνο η ΑΕΚ. Αν η «Ένωση» κάνει αυτό το υπεραπαραίτητο σερί, όχι απλά θα πάει ως νταμπλούχος, αλλά και ως φαβορί για νέο νταμπλ, στα ντέρμπι του δεύτερου γύρου.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X