Νίκη απέναντι στον Κολοσσό θέλει η ΑΕΚ Betsson για να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νίκη απέναντι στον Κολοσσό θέλει η ΑΕΚ Betsson για να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Τον Κολοσσό Ρόδου υποδέχεται η ΑΕΚ Betsson

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου (17:15, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στα Λιόσια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League. Η Ένωση επιστρέφει στο Ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την εκτός έδρας νίκη στην Πολωνία και θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα έχει ρεκόρ ίδιο με την ΑΕΚ (2-3), οπότε ο νικητής θα περάσει τον ηττημένο.

Αυτό θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι μετά την Καρδίτσα και φυσικά η ΑΕΚ στοχεύει μόνο στην νίκη για να φτάσει το ρεκόρ της στο 50%. Ο Ζοάν Πλάθα έχει λευκό απουσιολόγιο μετά από αρκετό καιρό, με τον Καμπενγκέλε να αναμένεται να αγωνιστεί αυτήν την φορά, μετά από την παρουσία του στην δωδεκάδα μεσοβδόμαδα. Το μόνο ερωτηματικό είναι ποιος από τους 7 ξένους θα μείνει εκτός εξάδας, αφού είναι μόλις η δεύτερη φορά που είναι όλοι διαθέσιμοι.

Πρώτος διαιτητής στον σημερινό αγώνα θα είναι ο διεθνής, Μεγακλής-Κώστας Μαρινάκης (Αχαΐας και Ηλείας) και μαζί του, θα είναι οι Κώστας Ζακεστίδης (Αττικής) και Πέτρος Ρίζος (Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου).

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X