Αντίπαλοι ΑΕΚ: Νίκη της Λανς (1-0) επί της Μαρσέιγ με... buzzer beater

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Νίκη της Λανς (1-0) επί της Μαρσέιγ με... buzzer beater
Photo Credits: INTIME

Ήττα της Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο στραβοπάτημα για τη Μαρσέιγ, με τη Λανς να επικρατεί της αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League με σκορ 1-0, χάρη σε τέρμα του Γκραντίτ στο 90ο λεπτό.

Τρίτη διαδοχική απώλεια βαθμών για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο (δυο ήττες – μια ισοπαλία), η οποία βρίσκεται στη 10η θέση με 13 βαθμούς. Στην 6η θέση οι Λανσουά με 16 πόντους.

Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο. Στο 66′ ο Αρίτ από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 89′ ο Βερετού απομάκρυνε από τη γραμμή μετά από προσπάθεια του Σαΐντ. Από το κόρνερ προήλθε το γκολ. Ο Φουλγκίνι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκραντίτ με κεφαλιά πέτυχε το χρυσό γκολ. Η Μαρσέιγ θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 90+4′ όταν ο Αρίτ έβγαλε «φαρμακερή» σέντρα αλλά ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε «τσαφ».

Μαρσέιγ: Λόπεθ, Κλος, Ζιγκό, Μπαλέρντι, Λόντι, Κοντογκμπιά, Βερετού, Αρίτ, Σαρ (86’ Μουρίγιο), Κορέα (56’ Εντιαγέ), Βιτίνα (70’ Ομπαμεγιάνγκ)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X