Τρομερός Αλμέιδα για Πήλιο: «Είναι στο σπίτι του, είναι Έλληνας - Δεν πρέπει να δώσει την θέση του σε κανέναν, θα τον εμπιστευτώ!»

Τρομερός Αλμέιδα για Πήλιο: «Είναι στο σπίτι του, είναι Έλληνας - Δεν πρέπει να δώσει την θέση του σε κανέναν, θα τον εμπιστευτώ!»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα για τον Πήλιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Σταύρο Πήλιο ο Ματίας Αλμέιδα.

Συγκεκριμένα, ο «Πελάδο» μίλησε για τον Έλληνα μπακ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας, λέγοντας πως είναι στο σπίτι του και πως δεν θα πρέπει να δώσει τη θέση του σε κανέναν, καθώς θα πάρει ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα ο Αλμέιδα είπε για τον Πήλιο:

Για τον Πήλιο και τον Γενάρη που θα λείπουν οι Ιρανοί μπακ;

«Είναι σαν ένα… βραβείο για έναν ποδοσφαιριστή. Όπως προπονείται δείχνει ότι θέλει να βελτιωθεί. Αυτό που του λέω είναι ότι την ημέρα που θα συμπληρώσει 100 παιχνίδια πρέπει να συνεχίσει να προπονείται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Γνωρίζω ότι αυτός ο παίκτης όταν κάνει 100 παιχνίδια θα έχει την ίδια ταπεινότητα και όρεξη. Θέλω τέτοιους παίκτες. Να… εκμεταλλεύονται κάθε προπόνηση. Σήμερα πήρε ένα «βραβείο» επειδή προπονείται με το σωστό τρόπο. Σκέφτομαι ότι πρέπει να τον χρησιμοποιώ σιγά – σιγά. Δεν μου αρέσει να «καίω» τους νέους παίκτες. Ζούμε σε έναν κόσμο που κυνηγά την απόλυτη επιτυχία. Αν τα πάει καλά τα πήγε καλά. Αν δεν τα πάει καλά θέλουν να τον τελειώσουν. Εγώ δε το θέλω αυτό. Με κάποιο τρόπο προσπαθώ να τον προστατεύω. Είναι έτοιμος να παίξει ο Πήλιος. Πρέπει να συνεχίσει έτσι. Και του το έχω πει ήδη. Θα έχει την πιθανότητα να παίξει και πρέπει να την εκμεταλλευτεί».

Αν ο Πήλιος θα είναι πρώτη επιλογή τον Γενάρη;

«Πιστεύω ότι είναι έτοιμος. Θα μπορούσε να είναι (σ.σ πρώτη επιλογή). Δεν χαρίζω θέσεις. Θέλω να τις κερδίζουν. Αυτή τη στιγμή μάχεται. Προτιμώ να τον βάζω όταν η ομάδα κερδίζει γιατί να γίνουν νικητές. Του έχω πει ότι επειδή είναι Έλληνας, πρέπει να δώσει μάχη για τη θέση, γιατί είναι και στο σπίτι του! Αυτή τη σκέψη προσπαθώ να του τη μεταφέρω. Και είμαι και ξένος. Έχει καλά προσόντα: είναι νεαρός και πρέπει σιγά – σιγά να παίρνει παιχνίδια».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X