Πρώτα η Ατλέτικο και μετά η ανακοίνωση πρόσληψης του Μαρθελίνο από τη Βιγιαρεάλ

Πρώτα η Ατλέτικο και μετά η ανακοίνωση πρόσληψης του Μαρθελίνο από τη Βιγιαρεάλ
Photo Credits: INTIME

Θέμα ωρών θεωρείται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία, η ανακοίνωση της Βιγιαρεάλ για την πρόσληψη του Μαρθελίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχεδόν δύο μήνες μετά την αποχώρησή του από την Μαρσέιγ, ο Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ θα ξαναβρεί μια θέση στη La Liga καθώς θα αντικαταστήσει τον Πατσέτα, που απολύθηκε την Παρασκευή από τη Βιγιαρεάλ λόγω απογοητευτικών αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Relevo η συμφωνία (τα συμβόλαια υπογράφηκαν το βράδυ του Σαββάτου) θα επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες και σε κάθε περίπτωση μετά τον αποψινό αγώνα πρωταθλήματος του «κίτρινου υποβρυχίου» με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, καθώς η διοίκηση δεν θέλει να αποσπαστεί η προσοχή της ομάδας τις ώρες πριν από ένα δύσκολο παιχνίδι, δεδομένης της κακής κατάστασης της ομάδας στη βαθμολογία.

Ο εκπρόσωπος του Μαρθελίνο διαπραγματεύτηκε εδώ και μέρες ένα μεγάλο συμβόλαιο. Αρχικά, είχε συζητηθεί η συνεργασία να ξεκινήσει τον προσεχή Ιούνιο και να διαρκέσει δύο χρόνια, με δυνατότητα ανανέωσης γι΄ ακόμη ένα.

Η απόλυση του Πατσέτα επιτάχυνε όμως τις εξελίξεις και κατ΄ επέκταση την επιστροφή του Μαρθελίνο. Το συμβόλαιο που τελικά υπογράφηκε καλύπτει το υπόλοιπο της σεζόν και διαρκεί τουλάχιστον έως τις 30 Ιουνίου 2025, με την επιλογή μιας ακόμη σεζόν.

Όποια όμως και αν είναι η διάρκεια του συμβολαίου (2 ή 3,5 χρόνια), η προϋπόθεση που έθεσε ο τεχνικός για να αναλάβει είναι να έχει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό ρόστερ. Αυτό άλλωστε ήταν το σημείο τριβής κατά την προηγούμενη θητεία του, το οποίο οδήγησε εν τέλει στην αποχώρησή του την περίοδο 2016-17.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X