Το έσωσε στο τέλος η ΑΕΚ Β' , πήρε ισοπαλία (2-2) με τον Απόλλωνα Πόντου

Το έσωσε στο τέλος η ΑΕΚ Β' , πήρε ισοπαλία (2-2) με τον Απόλλωνα Πόντου
Photo Credits: INTIME

«Βυθίζεται» η ΑΕΚ Β', ισοπαλία στην Καλαμαριά και συνεχίζει να βρίσκεται στα χαμηλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και όλα έδειχναν πως η ΑΕΚ Β‘ θα γνωρίσει την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της, η δεύτερη ομάδα της Ένωσης δεν τα παράτησε, το έσωσε στο τέλος και πήρε την ισοπαλία με σκορ 2-2 από τον τελευταίο της βαθμολογίας, Απόλλωνα Πόντου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Super League 2, με την ομάδα του Νίκου Κούστα να τελειώνει το ματς και με 10 παίκτες εξαιτίας αποβολής στο 95΄.

Ο Δικέφαλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τον Τάσο Κοντορουχά να σκοράρει στο 34ο λεπτό για το 1-0. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, ισοφάρισαν στο 36΄με τον Χρήστο Αλμπάνη, με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει και στο 64΄, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα του.

Η ΑΕΚ Β ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και σώθηκε στο τέλος. Στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Χριστόπουλος βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2, δίνοντας την ισοπαλία στην ομάδα του.

Η εξέλιξη του ματς:

1′ Έναρξη του αγώνα.
7′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Λαμαράνα, ο οποίος –έπειτα από αντεπίθεση- επωφελήθηκε από λάθος της άμυνας και βρέθηκε σε ιδανική θέση, όμως το πλασέ του κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου και κατέληξε σε κόρνερ!
22′ Καλό σουτ του Ντε Τομάς έξω από την περιοχή, απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκίνης στη δεξιά του γωνία.
26′ Ο Κοντορουχάς φάνηκε να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής αντί για πέναλτι έδωσε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ Β!
34’ Ο Λαμαράνα κινήθηκε προς τον άξονα, με μεγάλη μπαλιά βρήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας τον Κάτσικα, ο οποίος προχώρησε, πάσαρε στον Γκολφίνο και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1!
36’ Έπειτα από γύρισμα από την αριστερή πλευρά της άμυνας της ΑΕΚ Β’, ο Αλμπάνης με πλασέ με τη μία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση (1-1).

45+1′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

Έναρξη β’ ημιχρόνου. 
64’ Ο Καζάου από δεξιά μέσα στην περιοχή έκανε γύρισμα και ο επερχόμενος Αλμπάνης με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-2.
83’ Ο Μπλανκ Καζάου έκανε κοντινό πλασέ από πολύ καλή θέση, όμως ο Γκίνης απέκρουσε σωτήρια.
90′ Καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ Β, με κοντινό πλασέ του Γκαρσία, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Πόντου.
90+5’ Σέντρα του Ρουκουνάκη από αριστερά, ο Τζούντα έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και ο Χριστόπουλος με πλασέ από κοντά την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 2-2!
90+5’ Αποβολή του Ρουκουνάκη με απευθείας κόκκινη κατά τους πανηγυρισμούς του γκολ.
90+6′ Λήξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Πόντου:  Κίναλης, Καλογέρης, Τζαλόσι, Αλμπάνης, Αμαραντίδης, Μέτγκενμπεργκ (55′ Καρδάρης), Μουμίν, Αμπουντού (58′ Ίννος), Καζάου, Αγουάδο, Ντε Τομάς (79′ Ζαπουνίδης).

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Κανελλόπουλος (70′ Τετέι), Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Γεωργέας (61′ Ανδρικόπουλος), Κάτσικας, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Λαμαράνα, Γκολφίνος (56′ Χριστόπουλος), Κοντορουχάς (70′ Τζ. Γκαρσία).

Διαιτητής: Ιωάννης Τομαράς (ΕΠΣ Θράκης)
Βοηθοί: Παναγιώτης Κουβαλάκης (ΕΠΣ Δράμας) Αγγελος Ζήρδας (ΕΠΣ Δράμας)
4ος: Αναστασία Μυλοπούλου (ΕΠΣ Καβάλας)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X