ΑΕΚ: Πρώτη ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

ΑΕΚ: Πρώτη ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Η ΑΕΚ έχασε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο Κορωπί.

Η «Ένωση», που ήταν αήττητη πριν από αυτό το παιχνίδι, συνεχίζει να είναι σε υψηλές θέσεις στη βαθμολογία. Οι «κιτρινόμαυρες» πλέον, συγκεντρώνονται αποκλειστικά στο επόμενο παιχνίδι, που είναι εντός έδρας, με τις Ελπίδες Καρδίτσας.

Η εξέλιξη του αγώνα

Την πρώτη φάση του παιχνιδιού την είχε η ΑΕΚ, με ένα σουτ της Μπριάνα στο 3’. Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 12’ με πλασέ της Χαμαλίδου μπροστά από την εστία, αλλά η Χατζηχαριστού προέβη σε εξαιρετική επέμβαση και έβγαλε σε κόρνερ. Από αυτό επωφελήθηκαν οι «πράσινες», με την Σιδηρά να εκτελεί και τη Νεφρού να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα της «Ένωσης». Έτσι άνοιξε το σκορ. Ο ρυθμός ήταν χαμηλός και η ΑΕΚ με τη Ντζάνη είχε ένα σουτ στο 24’, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το «τριφύλλι» μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Μάια να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η Χατζηχαριστού και πάλι ήταν εκεί. Στο 58’ η Ρόγκα απείλησε την εστία της κίπερ του «Δικεφάλου», με τη μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα άουτ. Η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ ήρθε στο 67’. Η Τζουτζουράκη με μπαλιά στη Λόπες, έβγαλε στην αντεπίθεση την ΑΕΚ. Η Λόπες «έσπασε» τη μπάλα δίπλα της, στην Πινέδα, η οποία όμως δεν κατάφερε να νικήσει την τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Στο 77’ ήρθε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό. Η Ντομόντ κέρδισε το πέναλτι από την Καπνίση, με την Σιδηρά να αναλαμβάνει την εκτέλεση, πετυχαίνοντας το γκολ.

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ 2-0

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X