Μεσίνα: «Ο Πάνγκος δεν είναι ο σωστός άνθρωπος για να βοηθήσει την ομάδα μας»

Μεσίνα: «Ο Πάνγκος δεν είναι ο σωστός άνθρωπος για να βοηθήσει την ομάδα μας»
Photo Credits: INTIME

Βόμβες από τον Ετόρε Μεσίνα μετά το κακό ξεκίνημα της Αρμάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απασφάλισε ο Ετόρε Μεσίνα σε συνέντευξή του στο ιταλικό ΜΜΕ «Il Foglio»!. Έβγαλε στη σέντρα τον Πάνγκος λέγοντας ότι έκανε λάθος με την επιλογή του αφού όπως είπε είναι φανερό οτι δεν είναι κατάλληλος άνθρωπος να οδηγήσει την Αρμάνι.

Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα, ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός άδειασε τον Πάνγκος – που ανήκει ακόμα στο δυναμικό της Αρμάνι – ενώ παράλληλα άναψε φωτιές και στον Ερυθρό Αστέρα, αφού δήλωσε ότι ο Σαμπάζ Νέιπιερ θέλει να επιστρέψει!

«Η βάση αυτού του άσχημου ξεκινήματός μας είναι ένα μεγάλο λάθος που έκανα. Δεν έχουμε τον κατάλληλο οδηγό για το αυτοκίνητό μας» δήλωσε αρχικά ο Μεσίνα αναφερόμενος στο κακό ξεκίνημα της Αρμάνι, για να προσθέσει άμεσα: «Ο Πάνγκος δεν είναι ο σωστός άνθρωπος για να βοηθήσει την ομάδα μας να παίξει με συγκεκριμένο τρόπο και δεν έκανα τις κατάλληλες προσαρμογές για να απλοποιήσω το παιχνίδι, λέγοντάς του να πασάρει περισσότερο στους δύο ψηλούς μας, τον Μέλι και τον Φόγκτμαν. Αν παίζαμε ένα πιο απλό παιχνίδι, θα είχαμε λιγότερα λάθη, τα οποία μας στοίχισαν κάποιες ήττες».

Ο Μεσίνα μάλιστα δεν έμεινε εκεί, παρά στην συνέχεια είπε ακόμα χειρότερα πράγματα για τον Πάνγκος, αναφέροντας: «Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος. Ίσως έπρεπε να καταλάβω πως κάτι συμβαίνει με τον Πάνγκος όταν από back up πόιντ γκαρντ στους Καβαλίερς βγήκε εκτός ροτέισον μέσα σε μερικούς μήνες»!

Κλείνοντας, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Νέιπιερ για τον Ερυθρό Αστέρα, λέγοντας ότι ο Αμερικανός θέλει να επιστρέψει: «Πέρυσι ο Νέιπιερ βοήθησε να φτιάξουμε την κατάσταση και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι είπε πως θέλει να μείνει, αλλά αύξησε τις απαιτήσεις του. Του είχαμε ήδη προσφέρει τριπλά λεφτά από αυτά που έπαιρνε. Δεν μπορούσαμε να δώσουμε κάτι περισσότερο και τώρα στέλνει μηνύματα σε φίλους του και λέει ότι θα ήθελε να επιστρέψει».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X