Τσιτσαρίτο: Ξεπέρασε τα προβλήματα στο γόνατο, και έχει όρεξη για μπάλα

Τσιτσαρίτο: Ξεπέρασε τα προβλήματα στο γόνατο, και έχει όρεξη για μπάλα
Photo Credits: INTIME

Τι και αν είναι 35, ο Τσιτσαρίτο ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο και δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες, ο Μεξικάνος με την τεράστια καριέρα που έχει περάσει απο «γίγαντες» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως της Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλώνει ξανά έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα.

Στα 35 του χρόνια δεν δηλώνει… τελειωμένος και ήδη εξετάζει προτάσεις από την Ευρώπη, την Αμερική, το Μεξικό αλλά και τη Σαουδική Αραβία. Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την Τσίβας.

Με δήλωσή του στον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είπε χαρακτηριστικά: «Εξετάζω projects από το MLS, την Ευρώπη, το Μεξικό και επίσης τη Σαουδική Αραβία. Επέστρεψε πιο δυνατός, πιο ανθεκτικός και με μεγαλύτερη επιθυμία ώστε να συνεχίσω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Το γόνατό μου είναι σε τέλεια κατάσταση».

Θυμίζουμε ότι στις 8/6 του 2023 έπαιξε τελευταία φορά με τους Γκάλαξι να χάνουν σε εκείνο το ματς με 3-2 από την Σολτ Λέικς στο US Open Cup.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X