O Μαρθελίνο αναλαμβάνει τη Βιγιαρεάλ μετά τη Μαρσέιγ

O Μαρθελίνο αναλαμβάνει τη Βιγιαρεάλ μετά τη Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε δύο μήνες δεν θα μείνει μακριά από τους πάγκους ο Μαρθελίνο, που απολύθηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου από τη Μαρσέιγ.

Σημαντικό ρόλο εξάλλου γι’ αυτό είχε διαδραματίσει δίχως άλλο και ο καλοκαιρινός αποκλεισμός των Μασσαλών από τον Παναθηναϊκό, στον 3ο προκριματικό του Champions League.

Τώρα ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζεται να βρεθεί ξανά στον δρόμο του Τριφυλλιού, καθώς θεωρείται δεδομένη η συμφωνία του με τη Βιγιαρεάλ, μετά τη χθεσινή απόλυση του Πατσέτα, ο οποίος άντεξε μόλις για 12 ματς στον πάγκο της, μετρώντας πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Κι αυτό παρότι στο τελευταίο παιχνίδι του το “κίτρινο υποβρύχιο” κέρδισε εκτός έδρας (σε ουδέτερη έδρα, στην Κύπρο) τη Μακάμπι Χάιφα με 2-1.

Στο αυριανό παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης προφανώς θα έχει υπηρεσιακό στον πάγκο της η Βιγιαρεάλ και ο Μαρθελίνο αναμένεται να ντεμπουτάρει μετά τη διακοπή, στον εντός έδρας αγώνα με την Οσασούνα, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X