Νίκη με Δούκα για να «πατήσει» κορυφή - Η ΑΕΚ σήμερα (16:00) στο κλειστό του Βύρωνα!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Κρίενς Λουκέρνη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 16:00 τον Δούκα στο κλειστό του Βύρωνα στο ντέρμπι κορυφής της 7ης αγωνιστικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά από δύο περίπου εβδομάδες διακοπής λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Η «Ένωση» δίνει σήμερα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς υποδέχεται στις 16:00 (AEK T.V) τον Δούκα στο κλειστό του Βύρωνα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος για μια ακόμη φορά στο Βύρωνα καθώς παρά την επαναλειτουργία της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης» για προπονήσεις ακόμα δεν επιτρέπεται η προσέλευση φιλάθλων και η «Ένωση» δεν ήθελε να στερηθεί τον κόσμο της σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το «παρών» στις κερκίδες, μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το AEK A.C. TV.Οι Πρωταθλητές μετρούν 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και θέλουν να πετύχουν το «6Χ6», ανεβαίνοντας παράλληλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων μετρά 5 νίκες και 1 ισοπαλία, με την «Ένωση» να στοχεύει στο δίποντο που θα την φέρει στην 1η θέση.

Ο Ντράγκαν Τζούκιτς επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου», όλους τους διαθέσιμους αθλητές. Ο Ιγκόρ Άρσιτς μίλησε στο aek.gr για την σημερινή αναμέτρηση τονίζοντας πως στόχος είναι να πάρουν μόνο τη νίκη: «Μετά το διάλλειμα των Εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε στις εγχώριες υποχρεώσεις μας. Ο επόμενός μας αντίπαλος, ο Δούκας, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη χρονιά και δεν έχουν χάσει κανένα παιχνίδι. Έχουν ένα καλό μείγμα έμπειρων παικτών και νεαρών ταλέντων. Παίρνουμε αυτό το παιχνίδι στα πολύ σοβαρά και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Θέλουμε να κατακτήσουμε τη νίκη».

Το πρόγραμμα της Handball Premier (7η αγωνιστική)

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

ΔΓ Βύρωνα 16:00, ΑΕΚ- ΑΣΕ Δούκα

(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Ανταλής)

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Διομήδης Άργους

(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Σίσκου)

ΔΑΚ Έδεσσας 17:00, Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή

(Γκόγκας- Σαχίνογλου, Μιχαηλίδης)

Πανελληνίου 17:00, Πανελλήνιος ΓΣ- ΠΑΟΚ

(Τόλιος- Α. Γερουλάνος, Μίγκας)

ΔΑΚ Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- ΓΑΣ Κιλκίς

(Τζαφερόπουλος- Πατιός, Αγγελίδης)

Ιωνικού 18:00, Ιωνικός Affidea- Bianco Monte Δράμα 1986

(Χαραλαμπίδης- Ζήσης, Τσάκωνας)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X