Ντέμης: «Ικανοποιεί τον κόσμο της η ΑΕΚ, αλλά πρέπει να γίνει πιο κυνική για να παίρνει προκρίσεις στην Ευρώπη»

Ντέμης: «Ικανοποιεί τον κόσμο της η ΑΕΚ, αλλά πρέπει να γίνει πιο κυνική για να παίρνει προκρίσεις στην Ευρώπη»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υστέρησε απέναντι στη Μαρσέιγ μονάχα σε κυνικότητα και ίσως να πρέπει να τροποποιήσει ελαφρώς το στιλ παιχνιδιού της στην Ευρώπη υποστήριξε ο Ντέμης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ματς της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ και το γεγονός ότι πάλι δεν πήρε αυτό που άξιζε βάσει ευκαιριών αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Σχολιάζοντας την εικόνα της «Ένωσης», τόνισε ότι είχε έναν αντίπαλο πολύ ανώτερο απ’ αυτούς που βρίσκει εντός συνόρων, αλλά έπαιξε και πάλι με το δικό της στιλ.

Τόνισε ωστόσο ότι το μόνο που υπολειπόταν έναντι των Γάλλων ήταν η κυνικότητα και σε αυτό το πλαίσιο συμφώνησε ότι έχει βάση η κουβέντα πως ενδεχομένως θα πρέπει ν’ αλλάξει λίγο τρόπο παιχνιδιού για να παίρνει προκρίσεις στην Ευρώπη.

Σε κάθε περίπτωση τόνισε ότι αυτό χρειάζεται χρόνο, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι την επόμενη σεζόν η ομάδα και ο προπονητής θα είναι πιο έμπειροι και υπογράμμισε ότι δεν είναι αμελητέο το κέρδος ότι -παρόλα αυτά- ο κόσμος μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το επιθετικό παιχνίδι.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X