Ερώτηση-έπος τρέλανε τον Δημήτρη Ιτούδη στο Βελιγράδι και τον οδήγησε σε ασύλληπτο show (VIDEO)

Ερώτηση-έπος τρέλανε τον Δημήτρη Ιτούδη στο Βελιγράδι και τον οδήγησε σε ασύλληπτο show (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ένας ανενημέρωτος Σέρβος δημοσιογράφος τρέλανε τον Δημήτρη Ιτούδη μετά από το Παρτίζαν - Φενέρμπαχτσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σαραντάλεπτο στη Σταρκ Αρένα μόλις είχε ολοκληρωθεί. Η Φενέρμπαχτσε είχε λυγίσει στις λεπτομέρειες, η Παρτίζαν είχε θριαμβεύσει στο ματς για την 7η αγωνιστική της EuroLeague και ένας ανενημέρωτος Σέρβος δημοσιογράφος ήταν η αιτία για να προκύψει ένα απίστευτο show στη συνέντευξη Τύπου, όταν είδε απέναντί του τον Δημήτρη Ιτούδη.

Τον ρώτησε, λοιπόν, ποια είναι η κατάσταση του Νέμανια Μπιέλιτσα. Του παίκτη που ανήκε πέρυσι στη Φενέρμπαχτσε και φέτος στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ιτούδης σάστισε και απάντησε σε άπταιστα σερβικά ότι «βρίσκεται στον Ερυθρό Αστέρα». Τι ακολούθησε; Ένας ασύλληπτος μονόλογος του Έλληνας coach, που πρώτα απολογήθηκε «στους υπόλοιπους δημοσιογράφους, επειδή ο συνάδελφός σας δεν είναι καλά ενημερωμένος» και στη συνέχεια έκανε αναφορά σε κάθε παίκτη της Φενέρμπαχτσε. Είπε τα ονόματά τους ένα προς ένα και στο τέλος έκλεισε με ένα «ευχαριστώ» για την υπομονή που έδειξαν όλοι. Όπως και ο ίδιος.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X