Η Τουλούζ χρησιμοποιεί τη νίκη της επί τη Λίβερπουλ για την ανάπτυξη του συλλόγου

Η Τουλούζ χρησιμοποιεί τη νίκη της επί τη Λίβερπουλ για την ανάπτυξη του συλλόγου
Photo Credits: INTIME

Σε μια ιδιαίτερη και ασυνήθιστη πρωτοβουλία προχωράει η Τουλούζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χαρά των φίλων της Τουλούζ από πέρυσι (2022/2023) δεν λέει να κοπάσει, αφού ο πρώτος μεγάλος τίτλος στην ιστορία του συλλόγου, Κύπελλο Γαλλίας, τους έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστούν στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Europa League.

Το βράδυ της Πέμπτης (09/11) η γαλλική ομάδα πραγματοποίησε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στα 86 έτη ζωής, επικρατώντας εντός έδρας με 3-2 κόντρα στη Λίβερπουλ για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Το τρίποντο αυτό δεν έδωσε μόνο τη δυνατότητα στην Τουλούζ να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία και μετά τον Δεκέμβριο, αλλά και να αξιοποιήσει το αποτέλεσμα για την περαιτέρω ανάπτυξη και οικονομική βιωσιμότητα του οργανισμού.

Αυτό γιατί η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία τις φανέλες των παικτών που αγωνίστηκαν στο ματς με το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ, στοχεύοντας στο να μαζέψει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί για να ενισχύσει οικονομικά μια ιδιαιτέρως απαιτητική σεζόν.

Όπως ενημερώνει η Τουλούζ μέσω επίσημης ανακοίνωσης, οι μπλούζες έχουν την υπογραφή των ποδοσφαιριστών της ομάδας και το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να επισκεφθούν τον ιστότοπο MatchWornShirt, μια πλατφόρμα που ειδικεύεται στην πώληση φανέλων αγώνων που έχουν φορεθεί και υπογραφεί από ομάδες από όλο τον κόσμο.

Οι δημοπρασίες θα ολοκληρωθούν σε οκτώ μέρες, με την υψηλότερη τιμή να έχει η μπλούζα του Ολλανδού επιθετικού και σκόρερ στο ιστορικό 3-2 κόντρα στη Λίβερπουλ, Τάις Ντάλινγκα, η οποία κοστολογείται στα 6.000 ευρώ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X