Εθνική Ισπανίας: Γκριμάλντο, Ρεμίρο, Αλέις Γκαρσία και Ρικέλμε οι τέσσερις νέες κλήσεις του Ντε λα Φουέντε

Εθνική Ισπανίας: Γκριμάλντο, Ρεμίρο, Αλέις Γκαρσία και Ρικέλμε οι τέσσερις νέες κλήσεις του Ντε λα Φουέντε
Photo Credits: INTIME

Τέσσερα νέα πρόσωπα στην εθνική Ισπανίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην εθνική Ισπανίας δίνει ο Λουίς ντε λα Φουέντε, ενόψει των τελευταίων αγώνων για την προκριματική φάση του EURO 2024. Με τη «ρόχα» να έχει ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα τελικά της Γερμανίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε ενόψει των αναμετρήσεων με Κύπρο και Γεωργία τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον 28χρονο ακραίο Αλεχάντρο Γκριμάλντο, ο οποίος κάνει σπουδαίες εμφανίσεις φέτος με την -πρωτοπόρο της Bundesliga- Μπάγερ Λεβερκούζεν, τον επίσης 28χρονο τερματοφύλακα Αλεξ Ρεμίρο της Σοσιεδάδ, που αντικαθιστά τον τραυματία Κεπά, τον 26χρονο μέσο Αλέις Γκαρσία, εκ των βασικών «μοχλών» της Τζιρόνα που προπορεύεται στη La Liga, και τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Ροντρίγκο Ρικέλμε, που το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει θέση βασικού στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ισπανία αντιμετωπίζει στις 16 Νοεμβρίου την Κύπρο στη Λεμεσό και τρεις ημέρες αργότερα (19/11) υποδέχεται στο Βαγιαδολίδ τη Γεωργία. Μοναδικό επίδικο είναι η πρώτη θέση του 1ου ομίλου, με τους Ίβηρες να ισοβαθμούν με τη Σκωτία και να υπερέχουν στη διαφορά τερμάτων.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X