Παρελθόν από τη Βιγιαρεάλ μετά από μόλις δύο μήνες παρουσίας ο Πατσέτα!

Παρελθόν από τη Βιγιαρεάλ μετά από μόλις δύο μήνες παρουσίας ο Πατσέτα!
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βιγιαρεάλ αποτελεί ο Πατσέτα, μετά από μόλις δύο μήνες παρουσίας του στον πάγκο του «κίτρινου υποβρυχίου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Πατσέτα από την τεχνική ηγεσία της Βιγιαρεάλ!

Λίγες μόνο ώρες μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μακάμπι Χάιφα (1-2) για τη φάση των ομίλων του Europa League, η διοίκηση του «κίτρινου υποβρυχίου» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 55χρονο Ισπανό προπονητή, μόλις δύο μήνες μετά την πρόσληψή του!

Επί των ημερών του, η Βιγιαρεάλ δεν είχε παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στην αγωνιστική της εικόνα, παραμένοντας στα χαμηλά… στρώματα του βαθμολογικού πίνακα της La Liga, ούσα στη 13η θέση με μόλις 12 βαθμούς μετά το πέρας των πρώτων δώδεκα αγωνιστικών.

Στο διάστημα που βρέθηκε στο τιμόνι του συλλόγου, ο Πατσέτα πρόλαβε να κοουτσάρει την ομάδα σε 12 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ολοκληρώνοντας τη θητεία του με ρεκόρ 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, πρώτο φαβορί για τον αντικαταστάτη του είναι Μαρθελίνο, ο οποίος πριν από λίγο καιρό απολύθηκε από τον πάγκο της Μαρσέιγ λόγω των όσων ακολούθησαν μετά και τον αποκλεισμό της γαλλικής ομάδας από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X