Ντέρμπι σε Αγγλία και Ιταλία με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (28/10)

Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι και Λάτσιο-Ρόμα με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, Partial και Auto Cash Out και Bet Builder στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα 2 ντέρμπι, Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League και Λάτσιο-Ρόμα στη Serie A.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και bet builder, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη, προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Το Cash Out του Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ ανανεώθηκε και έγινε καλύτερο από ποτέ. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή  θέλεις.

Οι αγώνες με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις στα ακόλουθα ματς των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων:

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου: Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ (21:30).

Σάββατο 11 Νοεμβρίου: Άρσεναλ-Μπέρνλι (17:00), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λούτον (17:00), Γιουβέντους-Κάλιαρι (19:00), Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια (22:00).

Κυριακή 12 Νοεμβρίου: Μπράιτον-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (16:00), Λεβερκούζεν-Ουνιόν Βερολίνου (16:30), ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (17:30), Λάτσιο-Ρόμα (19:00), ΑΕΚ-Λαμία (19:30), Κηφισιά-Παναθηναϊκός (21:30), Ίντερ-Φροζινόνε (21:45).

Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός με Air Back στο Πάμε Στοίχημα

Στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (21:00) στο Βερολίνο την Άλμπα για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές, μεταξύ άλλων, για τον πρώτο σκόρερ, το συνδυασμό του νικητή αγώνα και του πρώτου σκόρερ, το σύνολο των πόντων, τα Over/Under συνολικά φάουλ στον αγώνα, τα Over/Under τρίποντα παικτών, τους Over/Under πόντους παικτών, τις Οver/Under τεχνικές ποινές στον αγώνα, τα εύστοχα τρίποντα.

Για το παιχνίδι Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την ενέργεια «Air-Back».

Με το FREEWIN διεκδικείς έως και 100.000 ευρώ κάθε μέρα!

Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN** και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN.

Ανοίγεις το OPAP Store App, επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN και αποδέχεσαι τους Όρους Συμμετοχής του FREEWIN.

Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREEWIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.  Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X