Η... επανάσταση του Ολυμπιακού πάει στο CAS - Καραπαπάς: «Το έγκλημα ολοκληρώθηκε»

Η... επανάσταση του Ολυμπιακού πάει στο CAS - Καραπαπάς: «Το έγκλημα ολοκληρώθηκε»
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει επανάσταση επειδή έχασε το ματς με τον «ηθικό» Παναθηναϊκό στα δικαστήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαλάνε τελικά οι φιλίες για ένα ντέρμπι; Έτσι φαίνεται μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που εν τέλει οι «πράσινοι» πήραν στα χαρτιά.

Και τώρα έρχεται η… επανάσταση από τον Ολυμπιακό. Μπορεί και όχι φυσικά.

Την προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS προανήγγειλε ο Κώστας Καραπαπάς μετά την απόρριψη της προσφυγής των «ερυθρόλευκων» για την τιμωρία τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η έφεση του Ολυμπιακού κατά της τιμωρίας που του επιβλήθηκε πρωτόδικα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διεκόπη (μηδενισμός, -1β. δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 38.000 ευρώ) απορρίφθηκε.

Η ποινή παρέμεινε τελεσίδικα στα ελληνικά πειθαρχικά όργανα και ο Κώστας Καραπαπάς προανήγγειλε προσφυγή στο CAS, στο μοναδικό όργανο στο οποίο μπορεί πλέον να προσφύγει.

Η ανάρτηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού:

«Το έγκλημα ολοκληρώθηκε. Η αλλοίωση του πρωταθλήματος είναι πλέον γεγονός. Ο Ολυμπιακός θα προσφύγει στο CAS και θα στραφεί νομικά κατά όλων όσων συντέλεσαν σε αυτό. Ο κόσμος μας, η ομάδα, οι προπονητές, η διοίκηση, είμαστε μια γροθιά! Και θα κατακτήσουμε τους στόχους μας, ό,τι κι αν συμβεί. Ταυτόχρονα δεν θα ξεχάσουμε τους άφωνους πολιτικούς της περιφέρειάς μας και όλης της χώρας, την απούσα από όσα τραγικά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο κυβέρνηση και τον όμιλο Μετροπόλιταν-Υγεία που έπαιξε σε εκατομμύρια φιλάθλους της ομάδας μας ένα βρώμικο παιχνίδι. Από εδώ και στο εξής θα γευτείτε τους καρπούς όσων σπείρατε».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X