Η ΑΕΚ ακόμα και στην Ευρώπη, κάνει περισσότερες φάσεις από τον αντίπαλό της

Πιστεύετε πως η ΑΕΚ έχει πιθανότητες ευρωπαϊκής πρόκρισης;
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αναλύει την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ που και πάλι ήταν καλή αλλά όχι και αποτελεσματική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν βρήκε δίχτυα χθες με την Μαρσέιγ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Είναι η πρώτη φορά στην φετινή σεζόν, που η Ένωση δεν σκοράρει σε εντός έδρας παιχνίδι. Είτε για το ελληνικό πρωτάθλημα, είτε για την Ευρώπη. Είχε σκοράρει και στο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με την Αντβέρπ και με τον Άγιαξ. Το πιο παράδοξο της υπόθεσης είναι πως το χθεσινό δεν ήταν ένα ματς στο οποίο δεν πήγε καλά η επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Το ακριβώς αντίθετο.

Η ΑΕΚ έφτιαξε φάσεις. Έφτιαξε και καθαρές ευκαιρίες. Είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες από την Μαρσέιγ, παρόλο που έχασε με 2-0. Κέρδισε συνολικά 15 κόρνερ έναντί μόλις 5 των Γάλλων. Και μάλιστα τα πέντε εξ αυτών ήταν συνεχόμενα στο φινάλε του παιχνιδιού. Αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Αυτό είναι φυσικά ένα κομμάτι προβληματισμού για τον Αλμέιδα.

Διότι φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά στην φετινή σεζόν, που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η ΑΕΚ σ’ όλα τα παιχνίδια της, σε Ελλάδα και Ευρώπη, με εξαίρεση το ματς με την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες από τους αντιπάλους της. Ειδικά στα δυο τελευταία παιχνίδια, με Κηφισιά και Μαρσέιγ, στα οποία δεν κατάφερε να κερδίσει, η ΑΕΚ είχε συνολικά 30 τελικές προσπάθειες. Παρόλα αυτά, πέτυχε μόνο ένα γκολ και πήρε μόνο μια ισοπαλία.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X