Ο Λουτσέσκου κάνει κουμάντο και στους... δημοσιογράφους: «Αν δεχτώ αρνητική ερώτηση, καληνύχτα!»

Ο Λουτσέσκου κάνει κουμάντο και στους... δημοσιογράφους:  «Αν δεχτώ αρνητική ερώτηση, καληνύχτα!»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφασίζει και τις ερωτήσεις θα δεχθεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ισοπαλία με την Αμπερντίν στη συνέντευξη Τύπου δεν θέλησε να δεχτεί αρνητική ερώτηση καθώς διαφορετικά θα… έφευγε!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου :

Για το τι μετράει πιο πολύ, το 2/2 στην άμυνα ή οι 20 τελικες στην επίθεση: «Το είπα πριν έρθω στην συνέντευξη Τύπου, αν σήμερα δεχτώ αρνητική ερωτηση, θα σας πω οτι προκριθήκαμε και καλό βράδυ. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε και αξίζαμε την νίκη.

Βρισκόμαστε αήττητοι μετά από 10 ματς στην Ευρωπη, στην επόμενη φαση της διοργάνωσης, ενώ θυμάμαι την αρνητικότητα που υπήρχε μετά την πρώτη αγωνιστική στο εντός έδρας με την Μπεϊταρ. Έχουμε κάνει βήματα μπροστά σημαντικά ως ομάδα.

Συνεχίζουμε στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο παρά αυτό το αποτέλεσμα που δεν μας άρεσε βάσει της προσπάθειάς μας. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Καταλαβαίνω οτι η ομάδα βρίσκεται σε μια κατάσταση πίεσης αυτή την περίοδο. Φτιάξαμε πολλές φάσεις, πετύχαμε δυο γκολ. Ειναι άδικο για εμάς το αποτέλεσμα, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο.

Στόχος μας ηταν η πρόκριση και τα καταφέραμε. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από μια σέντρα από τα δεξια, αλλά γενικότερα δεν δεχτήκαμε φάσεις.

Είμαι… τρελαμένος αλλά πάντα λέω την αλήθεια, το δεύτερο γκολ της Αμπερντίν στο ματς ήρθε από ενα μεγάλο λάθος του διαιτητή, γιατί στην αρχή της φάσης γινεται καθαρό φάουλ στον Σαματα. Μετά γίνεται η μεγάλη μπαλιά, που κερδίζει το φάουλ η Αμπερντίν και πετυχαίει το γκολ, σε ένα φαουλ που δόθηκε πολυ ευκολα στον αντίπαλο».

Για το αν του προκάλεσε έκπληξη ότι η Αμπερντίν ζορισε τον ΠΑΟΚ: «Ελέγξάμε πλήρως το ματς από την αρχή, ο στόχος μας ηταν η πρόκριση. Είναι ένα σημαντικό βήμα μπροστά γιατί θέλουμε την συνέχεια στην διοργάνωση. Και στα δυο ματς ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και δικαιούμασταν περισσότερα και σήμερα. Δεν εχω παράπονα από τους παίκτες μας».

Για το αν πιστεύει οτι ο ΠΑΟΚ κάνει γρήγορα βήματα μπροστά προς τον στόχο: «Προκριθήκαμε στην επόμενη φάση και τώρα θα πάμε στο ματς με την Άιντραχτ για να πάρουμε την πρώτη θέση. Πρέπει να μείνουμε σταθεροί και δυνατοί ψυχολογικά, αυτό θα μας βοηθήσει και για το παιχνιδι στην Γερμανία.

Δεν είναι εκεί το τελευταίο ματς, έχουμε και την τελευταία αγωνιστική στην έδρα μας. Αυτός ειναι ο στόχος μας, το πρώτο ματς μετά από αυτο ή καλύτερα το… επόμενο. Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να εκμεταλλεύεται την καθε κατάσταση, το καθε λαθος του αντιπάλου. Για τις εντός Ελλάδας διοργανώσεις, είμαστε εντός διεκδίκησης. Με τον τρόπο που είναι δομημένη η ομάδα μας, πρέπει να κοιτάζουμε το ματς με τον Παναιτωλικό. Μόνο έτσι θα πάρουμε το μάξιμουμ από καθε ματς που για εμάς ο στόχος ειναι οι τρεις βαθμοί».

Για το αν αυτό το παιχνίδι με την Αμπερντίν είναι ένα μάθημα διαχείρισης ενόψει και του αγώνα με την Άιντραχτ: «Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Κάποιες φορές θα είσαι τυχερός και κάποιες άτυχος. Η τύχη κάποια στιγμή θα είναι μαζί στους ευκαιρίες, κάποια στιγμή δεν θα μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα. Το έχουμε δει πολλές φορές τον τελευταίο μήνα όσον αφορά την δική μας ομάδα. Πρέπει να απολαύσουμε την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση και όταν έρθει η ώρα θα δούμε το ματς με την Άιντραχτ. Μας δίνει αυτοπεποίθηση αυτή η πρόκριση, ένα πιο δυνατό δεσμό μεταξύ των παικτών και της προσπάθειας που έχουν καταβάλλει. Μας δίνει χαρά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το γκολ του Σαμάτα και την είκονα του: «Οι άνθρωποι στην Θεσσαλονικη ειναι απαιτητικοί γενικά και όχι μόνο με τον Σαμάτα. Υπάρχουν παίκτες που πιο εύκολα προσαρμόζονται, αλλά δεν ειναι πολλοί. Και ειναι κάποιοι άλλοι που θέλουν μια πιο μεγάλη περιόδο για να προσαρμοστούν σε μια νέα κατασταση. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τον Σαμάτα, στην προπόνηση δείχνει μεγάλη θέληση, μεγαλη υπευθυνότητα. Βήμα – βήμα γίνεται καλύτερος, τον βοηθάμε όλοι και τον στηρίζουμε για να αντιμετωπίσει καλύτερα τα επόμενα ματς. Δίνει τα πάντα για την ομάδα και τα πράγματα θα λειτουργήσουν καλύτερα και για τον ίδιο».

Για τα αρκετά γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ και αν θεωρεί συγκυριακό το γεγονός ότι δέχεται δυο γκολ ανα ματς: «Σας ευχαριστώ πολύ, καληνύχτα!»

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X