Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Κόλαφος» για metoo και… προσωπικές ατζέντες – «Έγιναν λάθη και υπερβολές» (VIDEO)

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Κόλαφος» για metoo και… προσωπικές ατζέντες – «Έγιναν λάθη και υπερβολές» (VIDEO)

«Έδειξαν ολόκληρο τον εαυτό του» σχολίασε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποσύρθηκε από τα social media ενώ τοποθετήθηκε με σαφήνεια για το metoo.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έκλεισα τα social media πριν έρθει η ιστορία αυτή του metoo, η οποία επί της αρχής είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και πολύ αισιόδοξο βήμα το να μπορώ να πάω στη δουλειά μου είτε είμαι αγόρι είτε είμαι κορίτσι, σε οποιονδήποτε χώρο εργασίας, χωρίς να κινδυνεύω να κακοποιηθώ ή κάποιος με κάποιο τρόπο να αποδείξει την εξουσία του επάνω μου. Αυτό είναι επί της αρχής σπουδαίο. Κατά τη γνώμη μου μέσα σε εκείνη την περίοδο, όπως συμβαίνει σε κάθε τέτοιου είδους αναβρασμό, έγινε μια σειρά από λάθη και έπαιξε μια σειρά από προσωπικές ατζέντες και ξέφυγε το πράγμα».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X