Stoiximan Master για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο ευρωπαϊκό τους βράδυ!

Stoiximan Master για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο ευρωπαϊκό τους βράδυ!

Χωρίς άλλη ευελιξία για απώλειες Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, η ώρα της αλήθειας για την ΑΕΚ, σφραγίζει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην μάχη της Ευρώπης ρίχνονται ξανά οι ελληνικές ομάδες, με τις αναμετρήσεις της Πέμπτης να είναι κομβικές για τη συνέχεια. Στις 19:45, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Ρεν. Η γαλλική ομάδα επικράτησε 2-1 στο ματς της Λεωφόρου και έριξε τους «πράσινους» από την κορυφή του Group F. Αυτή είναι και η μοναδική νίκη της Ρεν στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με την ομάδα του Ζενεσιό να βρίσκεται στην 11η θέση της Ligue 1 μετά την ήττα από την πρωτοπόρο Νις.

Ο Παναθηναϊκός αντίθετα οδηγεί την κούρσα του τίτλου στη Stoiximan Super League. Αφού απέδρασε με νίκη από την έδρα της Λαμίας, είναι στο +4 από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά και στο +5 από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς αποδίδει εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση, καθώς παρουσιάζει την μεγαλύτερη συγκομιδή τερμάτων (31) αλλά και το μικρότερο παθητικό (6) στην κατηγορία.

Ωστόσο θέλει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Και στην χειρότερη περίπτωση να κάνει αποφασιστικό βήμα για την 3η θέση που οδηγεί στο Conference League. Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν και Χουάνκαρ παραμένουν εκτός δράσης.

Η Ρεν βλέπει το Europa League ως διέξοδο όσο δεν μπορεί να βρει ρυθμό στο πρωτάθλημα. Είναι γρήγορη και πολύ physical ομάδα, ικανή στον κενό χώρο. Ο Παναθηναϊκός διατηρεί τη συνοχή και την ψυχραιμία του στο χορτάρι, ενώ αυτή τη φορά αναμένεται πιο προετοιμασμένος για την σύγκρουση με τη γαλλική ομάδα. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal &Over 3,5 οφσάιντ στην αναμέτρηση σε απόδοση 3.45 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ φιλοξενεί την Μαρσέιγ. Λεπτές οι ισορροπίες στο Group B, με τους Μασσαλούς στην κορυφή του ομίλου με πέντε βαθμούς, ΑΕΚ και Μπράιτον ακολουθούν στους τέσσερις και ο Άγιαξ ουραγός για την ώρα με δύο.

Στο «Velodrome» όλα κρίθηκαν από ένα φτηνό λάθος του Στάνκοβιτς, τη στιγμή που η ΑΕΚ είχε το μομέντουμ, ισοφαρίζοντας με τον Πινέδα στο 53΄το τέρμα του Βιτίνια από το 27΄. Ωστόσο το πέναλτι και η αποβολή του Αυστριακού γκολκίπερ έφεραν το τελικό 3-1 υπέρ της γαλλικής ομάδας.

Με τον Γκατούζο πλέον στον πάγκο, η Μαρσέιγ προσπαθεί να σώσει την σεζόν. Είναι 9η στη Ligue 1 και ταβάνι της μοιάζει η 5η θέση. Γκέιγ, Ουνάχι και Ρουίθ είναι νοκ άουτ για το ματς με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Αλμέιδα υπέπεσε σε γκέλα απέναντι στην Κηφισιά. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο άνετο 2-0 επί του ΠΑΟΚ, καθώς η αδυναμία της να τελειώσει σωστά τις ευκαιρίες που δημιούργησε στοίχισε εν τέλει το 1-1 με τους νεοφώτιστους.

Στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας, έχει ακόμη χρόνο να καλύψει την διαφορά, εντούτοις είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να βρει τον τρόπο να διαχειρίζεται καλύτερα τα συνεχόμενα ματς.

Τώρα ωστόσο προέχει το 90λεπτο με τη Μαρσέιγ, καθώς σε περίπτωση νίκης μπαίνει πολύ γερά στο κόλπο της πρόκρισης και παράλληλα κάνει άλμα τουλάχιστον για την 3η θέση. Τιμωρημένος ο Στάνκοβιτς, αμφίβολος ο Χατζισαφί, εντούτοις ο Λιβάι Γκαρσία είναι ετοιμοπόλεμος για τον «τελικό» με τους Μασσαλούς.

Πολύ μεγάλο το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ συνήθως βγάλει πολλή ένταση στο
χορτάρι όταν παίζει εντός έδρας και έχει τον τρόπο να επιβάλλει τον ρυθμό της. Η Μαρσέιγ
διαθέτει μπόλικη ποιότητα, εντούτοις συχνά βγάζει αφέλεια στο παιχνίδι της αλλά και
χαμηλό επίπεδο συγκέντρωσης. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Goal/Goal στο 4.30 της
Stoiximan.

Την ίδια ώρα στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση, αντιμετωπίζοντας την Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» ισοβαθμούν στους έξι με τη Φράιμπουργκ στην πρώτη θέση του ομίλου, οι Πειραιώτες ακολουθούν στους τέσσερις και ουραγός είναι η Μπάτσκα Τόπολα με έναν βαθμό.

Η σεζόν ωστόσο δεν εξελίσσεται ιδανικά για την ομάδα του Μόγες. Με εξαίρεση τη νίκη – πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Carabao Cup, η Γουέστ Χαμ έχει ακόμη μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες στην πρόσφατη εξάδα αγώνων της.

Δεν πήρε τίποτα κόντρα σε Άστον Βίλα, Έβερτον και Μπρέντφορντ στα τρία τελευταία ματς της Premier League, έτσι έπεσε στην 12η θέση. Δεν θα μπει σε περιπέτειες όπως πέρσι, εντούτοις μοιάζει δύσκολο να διεκδικήσει οτιδήποτε μέσω πρωταθλήματος. Έτσι, τα Κύπελλα και η Ευρώπη είναι μια διέξοδος διάκρισης.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο ματς του Φαλήρου και επικράτησε 2-1, βάζοντας τέλος σε ένα σερί 17(!) αήττητων αγώνων της Γουέστ Χαμ στην Ευρώπη. Μετά την τρικλοποδιά που έβαλε όμως στον εαυτό του στο εκτός έδρας 2-2 με την Τόπολα, οφείλει να ψάξει θετικό αποτέλεσμα και στο Λονδίνο. Εγχείρημα καθόλου εύκολο, από την στιγμή που η Γουέστ Χαμ θα είναι πλέον υποψιασμένη…

Επιπροσθέτως, το κλίμα στο στρατόπεδο των Πειραιωτών δεν είναι το καλύτερο δυνατό μετά την ήττα-σοκ με σκορ 2-4 από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Αποτέλεσμα που φέρνει τους «ερυθρόλευκους» στο -4 από την κορυφή της Stoiximan Super League. Βρουσάι και Ρίτσαρντς έμειναν εκτός, μέσα ο Ιμπόρα.

Δεύτερη σερί υπέρβαση κόντρα σε ομάδα της Premier League δεν είναι απλή υπόθεση. Ειδικά από τη στιγμή που η Γουέστ Χαμ ψάχνει απεγνωσμένα αντίδραση μετά και τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Θα το παλέψει ωστόσο ο Ολυμπιακός και ένα γκολ μπορεί να το βρει. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal &Ολυμπιακός Over 2,5 κάρτες σε απόδοση 3.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την δική του μάχη δίνει ο ΠΑΟΚ στο Conference League και στην αναμέτρηση της Τούμπας (19:45) κόντρα στην Αμπερντίν έχει διπλό κίνητρο. Να σφραγίσει και μαθηματικά την πρόκριση του, αλλά και να κάνει άλμα για την πρώτη θέση του Group G.

Με 3/3, ο «Δικέφαλος» είναι στο +3 από την Άιντραχτ και το… +8 από τους Σκωτσέζους και την Ελσίνκι. Με δύο ανατροπές εκτός έδρας και μια νίκη εντός κόντρα στον φαβορί του ομίλου, η ομάδα του Λουτσέσκου έχει «κλειδώσει» ουσιαστικά την παρουσία της στους 16 της διοργάνωσης.

Και φτάνει στο ματς με την Αμπερντίν μετά το εκπληκτικό 4-2 επί του Ολυμπιακού στο
«Γεώργιος Καραϊσκάκης», που τον κρατά στη μάχη του τίτλου. Έστω και στο -5 από την
κορυφή της Stoiximan Super League. Διαθέσιμοι ξανά οι Βιεϊρίνια και Σαμάτα, έτσι ο
Λουτσέσκου δεν έχει ουσιαστικά προβλήματα ενόψει Αμπερντίν.

Ένας βαθμός ο απολογισμός της Αμπερντίν στα πρώτα τρία ματς του ομίλου. Μόνο μαθηματικές και σίγουρα όχι ρεαλιστικές οι πιθανότητες πρόκρισης, καθώς δεν έχει την ποιότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικός είναι άλλωστε ο τρόπος που ηττήθηκε 2-3 από τον ΠΑΟΚ, ενώ προηγούνταν 2-0 μέχρι το 72’… Σκληρή ομάδα και πολύ physical η Αμπερντίν, αλλά μέχρι εκεί. Φτάνει πάντως με καλή ψυχολογία στο ματς της Τούμπας, καθώς μετά το εμφατικό 4- 2 επί της Μάδεργουελ εκτός έδρας, νίκησε και την Χιμπέρνιαν εκτός με σκορ 1-0 στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό. ΜακΓκάρι και Μόρις είναι εκτός μάχης.

Έχει μια ευκαιρία μπροστά του ο ΠΑΟΚ και δύσκολα θα την αφήσει να πάει χαμένη. Η Αμπερντίν είναι φιλότιμη, ωστόσο δεν έχει τη δυναμική να κοντράρει τον «Δικέφαλο». Το ειδικό στοίχημα σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 στο 4.10 της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X