Αντίπαλοι ΑΕΚ: Με οπαδούς το Μαρσέιγ - Λυών - Καμία τιμωρία για τους Μασσαλούς

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Με οπαδούς το Μαρσέιγ - Λυών - Καμία τιμωρία για τους Μασσαλούς
Photo Credits: INTIME

Καμία κύρωση κατά της Μαρσέιγ δεν επιφύλασσε η γαλλική ομοσπονδία για τα όσα έγιναν πριν από το ντέρμπι με τη Λυών στο «Βελοντρόμ». Με οπαδούς στις 6/12 το ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιτροπή της γαλλικής ομοσπονδίας συνεδρίασε για τα όσα έγιναν πριν από το ντέρμπι ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Λυών στο «Βελοντρόμ» και αποφάσισε να μην επιβάλλει κάποια κύρωση στους Μασσαλούς.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, το γεγονός ότι τα επεισόδια και η επίθεση των οπαδών προς το πούλμαν της Λυών, σημειώθηκαν εκτός «Βελοντρόμ», ήταν αυτό που… έσωσε την ομάδα του Γκατούζο, καθώς η ομοσπονδία της χώρας δεν γινόταν να προχωρήσει σε κάποια ποινή, από τη στιγμή που όλα έγιναν σε δημόσιο χώρο.

Μάλιστα, το «RMC» τονίζει ότι ήδη έχει γνωστοποιηθεί ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τελικά στις 6 του Δεκέμβρη και μάλιστα με την παρουσία φιλάθλων. Μια απόφαση η οποία έφερε την αντίδραση της Λυών, η οποία μέσω επίσημης ανακοίνωσης δήλωσε ότι όλο το κλαμπ έχει σοκαριστεί.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X