ΑΕΚ: Το εντυπωσιακό εικαστικό της Μαρσέιγ με την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» και τη φιλία των οπαδών των δύο ομάδων (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το εντυπωσιακό εικαστικό της Μαρσέιγ με την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» και τη φιλία των οπαδών των δύο ομάδων (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Μαρσέιγ δημιούργησε ένα εντυπωσιακό εικαστικό με πρωταγωνιστή τον Σανσέλ Εμπεμπά, στο οποίο διακρίνεται και η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρσέιγ δημιούργησε ένα εντυπωσιακό εικαστικό με πρωταγωνιστή τον Σανσέλ Εμπεμπά, στο οποίο διακρίνεται και η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», με αφορμή τη φιλία των οπαδών των δύο ομάδων.

Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Μαρσέιγ (9/11, 22:00, COSMOTE SPORT 5HD) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι σύνδεσμοι φιλίας μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων είναι στενοί, με αποτέλεσμα αυτό να έχει μεταφερθεί έως ένα βαθμό και στους συλλόγους.

Μάλιστα, η Μαρσέιγ δημιούργησε ένα εντυπωσιακό εικαστικό με πρωταγωνιστή τον Σανσέλ Εμπεμπά, στο οποίο φαίνεται ένας παίκτης της ΑΕΚ να κάνει χειραψία μαζί του, στέλνοντας μήνυμα φιλίας, ενώ στην εικόνα υπάρχει και η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OM | Olympique de Marseille (@olympiquedemarseille)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X