Οι Σίξερς πήραν το ντέρμπι κόντρα στους Σέλτικς

Οι Σίξερς πήραν το ντέρμπι κόντρα στους Σέλτικς
Photo Credits: INTIME

Με τον Ζοέλ Εμπίιντ σε εκπληκτική κατάσταση, οι Φιλαδέλφεια Σίξερς επικράτησαν των Μπόστον Σέλτικς με 106-103, μετά από μια απίθανη ματσάρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Σέλτικς έκαναν καλύτερη εκκίνηση στην αναμέτρηση και έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 22-27, όμως στη συνέχεια οι Σίξερς κυριάρχησαν και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με προβάδισμα 7 πόντων (61-54).

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στη τρίτη περίοδο αυξάνοντας την διαφορά τους στο +10 (81-71), με τους Σέλτικς να παλεύουν μέχρι το τέλος για να μείνουν στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να μειώσουν στους τέσσερις στο τελευταίο λεπτό (104-100).

Οι Σίξερς όμως βρήκαν άμεσα απάντηση με δύσκολο σουτ του Εμπίιντ, όμως ο Τζέιλεν Μπράουν με τρίποντη «βόμβα» μείωσε ξανά στους τρεις πόντους, με τους Σίξερς να τα κάνουν… μούσκεμα στην τελευταία του επίθεση.

Για καλή τους τύχη, ωστόσο ο Πορζίνγκις αστόχησε στο τελευταίο σουτ, με την μπίλια να κάθεται στους Σίξερς, που πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη.

Έτσι, οι Σίξερς διεύρυναν το ρεκόρ τους στο 6-1, αναγκάζοντας τους «Κέλτες» σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα με το ρεκόρ των Βοστωνέζων να πέφτει πλέον στο 5-2.

Ο Ζοέλ Εμπίιντ με 27 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Σίξερς, με τον Ταϊρίς Μάξι να ακολουθεί σε απόδοση έχοντας 25 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Για τους Σέλτικς ξεχώρισε ο Κρίσταπς Πορζίνγκις που ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 29 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, με τον Τζέισον Τέιτουμ να έχει 16 πόντους, 15 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X