Δύσκολο ματς, μα τεράστια ευκαιρία!

Δύσκολο ματς, μα τεράστια ευκαιρία!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ, τι σημασία αυτής για το ευρωπαϊκό μέλλον αυτής...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έφτασε η μεγάλη βραδιά στης Φιλαδέλφειας τα μέρη σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν πριν την έναρξη της αναμέτρησης αυτής… Της ΑΕΚ μαζί με την Μαρσέιγ για τον όμιλο του Europa League που αποτελεί τον χειρότερο, πιο δύσκολο τέλος πάντων, από όλους στη διοργάνωση.

Είναι σίγουρα το ζήτημα της αδελφοποίησης των οπαδών του Δικέφαλου με την ομάδα της Μασσαλίας που κεντρίζει, πριν το ίδιο το παιχνίδι, το ενδιαφέρον όλων. Ακόμη και οι συνάδελφοι από την Γαλλία ασχολούνται με την αδελφοποίηση των οπαδών της ΑΕΚ με αυτούς της Μαρσέιγ και όσα συμβαίνουν εδώ, όπως είχαν συμβεί στην Γαλλία.

Αναμενόμενα και απόλυτα δικαιολογημένα. Δεν γίνεται να συναντάς στην Ευρώπη ανάλογες καταστάσεις όσο αδελφοποίημενοι και αν είναι μεταξύ τους. Οι στιγμές είναι σίγουρα μοναδικές, η υποχρέωση να ανταποδώσουν τη φιλοξενία που βιώσαμε όλοι, αναμενόμενα μεγάλη και η προσπάθεια όλων είναι συγκλονιστική!

Αυτό αποτελεί ότι καλύτερο και σίγουρα ότι πιο σημαντικό να το ζεις όλο στον απόλυτο βαθμό. Είναι γεγονότα που μένουν και γράφουν ιστορία, όχι απλά σημαντικά, ιστορικά λοιπόν και τα οποία θα μνημονεύονται εσαεί. Ήδη εμείς αναπολούμε τις στιγμές στην Μασσαλία και τις περιγράφουμε με χαρά, αγάπη και απίστευτο σεβασμό!

Αυτά αφορούν τους οπαδούς και σωστά. Όλα γίνονται και θα γίνουν (και αύριο) όπως ακριβώς πρέπει και απαιτείται… Διότι είναι επαναλαμβάνω υποχρέωση! Όσο και να προσπαθήσω να μεταφέρω στο χαρτί τα συναισθήματά μας για όσα ζήσαμε εκεί, αλλά και όσα ήδη συμβαίνουν στης Φιλαδέλφειας τα μέρη, δεν γίνεται να αποτυπωθούν. Αυτά τα ζεις, τα παίρνεις μαζί σου, τα έχεις για πάντα! Τα περνάς από γενιά σε γενιά, τα συζητάς και μαθαίνεις και τα περνάς στους επόμενους και αυτό μεγαλώνει, απογειώνεται, όπως πρέπει…

Όλα καλά και υπέροχα με το οπαδικό, με τα αδέρφια μας, τα οποία κανείς δεν μπορεί να καταλάβει όσο και να του εξηγούμε, αλλά υπάρχει και το αγωνιστικό… Και αυτό είναι πάνω απ’ όλα! Όχι για την αδελφοποίηση αλλά για το αγωνιστικό.

Η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει και στο τέλος της ημέρας και της κουβέντας αυτό έχει σημασία. Να καταφέρει να κάνει ξανά την υπέρβαση, διότι ξεχνάνε εύκολα όλοι και γρήγορα, η Ένωση δεν παίζει με τα Τόμπολα, ούτε με την Ελσίνκι, αλλά με την Μαρσέιγ, την Μπράιτον και τον Άγιαξ! Οπότε απαιτείται υπέρβαση!

Είμαστε ακόμα στης Φιλαδέλφειας τα μέρη, ξημερώνει, όμως είμαστε όλοι εδώ. Για τη γιορτή και αύριο για το δύσκολο ματς το οποίο παράλληλα συνιστά και μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ, για την ευρωπαϊκή της συνέχεια και παρουσία!

Εμείς θα είμαστε κοντά της, οι Γάλλοι ήδη έχουν τρελαθεί, η φιλοξενία ανταποδίδεται και αύριο κορυφώνεται. Αλλά το βράδυ πρέπει να τους κερδίσουμε, να επιβληθεί η ΑΕΚ και το γήπεδο πρέπει να είναι καμίνι, για τον Αργεντινό τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X