«Τρένο» η ΑΕΚ Betsson στην Ευρώπη, με εκπληκτικό Ραντλ πέρασε αέρας (77-86) και από την Πολωνία!

«Τρένο» η ΑΕΚ Betsson στην Ευρώπη, με εκπληκτικό Ραντλ πέρασε αέρας (77-86) και από την Πολωνία!
Photo Credits: INTIME

Δεν παίζεται η ΑΕΚ Betsson στο BCL, έκανε το 3Χ3 επί της Στσέτσιν και αγκάλιασε την πρόκριση

Το τρένο της ΑΕΚ Betsson συνέχισε και στην Πολωνία, με την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της (77-86) απέναντι στην Στσέτσιν, με πολύ μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσέισον Ραντλ. Ο Αμερικανός, έκανε και πάλι την διαφορά στο 4ο δεκάλεπτο βάζοντας 10 κρίσιμους πόντους που έδωσαν την νίκη, όταν οι Πολωνοί προσπάθησαν να πιέσουν.

Η Ένωση, ήταν σοβαρή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να πιάσει κάποια τρομερή απόδοση, κέρδισε και είναι πλέον η μόνη αήττητη ομάδα του Ομίλου. Καλή απόδοση είχαν και ο Τίλμαν (17π.) με τον Μάκλεμορ που ήταν ουσιαστικός, ενώ και ο ΜακΡέι σημείωσε κρίσιμους πόντους στο τέλος. Πλέον η ΑΕΚ θέλει απλά δύο νίκες στην έδρα της για να κλειδώσει μαθηματικά την πρώτη θέση.

Το ματς

Ο Ζοάν Πλάθα ξεκίνησε με τους Καράμπελα, Ραντλ, Μάκλεμορ, Κουζέλογλου και Τίλμαν ενώ οι Πολωνοί με τους Γούντσον, Μαζουρτσακ, Μέιερ, Ουντέζε και Κάτμπερτσον. Πολύ γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι, με την ΑΕΚ να δέχεται 2 τρίποντα από τον Μέιερ με κακές άμυνες , με την ΑΕΚ να απαντάει με τον Μάκλεμορ (10-8). Η ΑΕΚ για άλλο ένα παιχνίδι δεν έχει καλές αντιδράσεις στην άμυνα και έχει δώσει εύκολους πόντους στην Στσέτσιν, με τον Μέιερ να συνεχίζει να κάνει ζημιά (19-12). Ο Ζοάν Πλάθα έφερε παίκτες από τον πάγκο και έκλεισε κάπως τη ρακέτα της και με τους Τίλμαν και Κουζμίνσκας από κοντά, ισοφάρισε το παιχνίδι (19-19).

Το σερί της ΑΕΚ έφτασε το 0-11 με δύο βολές του ΜακΡέι και την ΑΕΚ για πρώτη φορά σε θέση οδηγού (19-23). Η Πολωνοί απάντησαν με ένα 7-0 για να ξαναπεράσουν μπροστά στο σκορ, όμως ο ΜακΡέι με ένα προσωπικό καλάθι και φάουλ έφερε τον αγώνα στα ίσια (26-26). Με το πρώτο τρίποντο του Μάκλεμορ και δύο βολές του Φλιώνη, η Ένωση απάντησε στο τυχερό τρίποντο του Μπορόφσκι (33-33). Με πολύ ωραίο στεπ-μπακ τρίποντο του Ραντλ, η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια με την μεγαλύτερη διαφορά στο ματς (36-40).

H AEK ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με μεγαλύτερη ένταση στην άμυνα, είχε υπομονή στην επίθεση και με δύο τρίποντα από Μάκλεμορ και Χολ, αλλά και ένα εντυπωσιακό κάρφωμα από τον Αμερικανό πήρε διαφορά έξι πόντων για πρώτη φορά (45-51). Τρομερό σερί της ΑΕΚ, με τον Καράμπελα να τρέχει την ομάδα και να βρίσκει πόντους στον αιφνιδιασμό και τον Ραντλ με τρίποντο να φέρει για πρώτη φορά την Ένωση με διψήφια διαφορά (47-59). Η Ένωση με βολή του Καράμπελα ολοκλήρωσε την 3η περίοδο με διαφορά 10 πόντων χάρις στην άμυνα της (52-62).

Οι Πολωνοί μπήκαν στην 4η περίοδο με σκοπό να πιέσει στην άμυνα της, κάτι που προβλημάτισε την ΑΕΚ που έμεινε για 3 λεπτά άποντη μέχρι να σκοράρει ο Τίλμαν, όμως διαφορά μειώθηκε στους 5 (61-66). Με 5 σερί πόντους του Ραντλ, η διαφορά επανήλθε στους 10 για την ΑΕΚ (61-71). Ο Μέιερ σκόραρε και πάλι για τρεις μειώνοντας την διαφορά, με τον Ραντλ να παίρνει και πάλι την ομάδα στις πλάτες του (68-75). Ακόμα ένα πολύ μεγάλο τρίποντο από τον Ραντλ, που έφτασε τους 20 πόντους και κλειδώνει την νίκη της Ένωσης, όντας και πάλι πολύ καθοριστικός (72-81). Η ΑΕΚ ήταν εύστοχη στις βολές στο τέλος και πήρε μια σημαντική νίκη (77-86)

Στσέτσιν-ΑΕΚ : 77-86

Δεκάλεπτα: 19-19, 36-40, 52-62, 77-86

Στσέτσιν (Μιλοσέφσκι): Γούντσον 8, Μάζουρτσακ 11, Ουντέζε 7, Μέιερ 18, Κάτμπερτσον 16, Νταν, Λαμπίνοβιτς, Μάρτζακ 5, Νοβακόφσκι 5, Σάμιετς, Ζμούτσκι 2, Μπορόφσκι 5.

ΑΕΚ (Πλάθα): Τίλμαν 17, Χολ 3, Ραντλ 18, Καράμπελας 5, Φλιώνης 2, Νετζήπογλου, Χατζηδάκης 4, Κουζμίνσκας 6, Καμπενγκέλε, Μάκλεμορ 14, Κουζέλογλου 4,  ΜακΡέι 13.

 

Δείτε πώς περιέγραψε LIVE το Στσέτσιν – ΑΕΚ το enwsi.gr

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X