Το πλάνο του Γκατούζο για το ΑΕΚ - Μαρσέιγ

Το πλάνο του Γκατούζο για το ΑΕΚ - Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Πώς σκέφτεται να παρατάξει τη Μαρσέιγ στο ματς με την ΑΕΚ ο τεχνικός των Ιταλών, Τζενάρο Γκατούζο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Τζενάρο Γκατούζο φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στη Νέα Φιλαδέλφεια στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ρονζιέ σε συνδυασμό με την απουσία του Ομπαμεγιάνγκ στην τελευταία προπόνηση κάνει τον Τζενάρο Γκατούζο να αλλάζει τα πλάνα του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, ενώ δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού ούτε ο Ουναχί.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Γαλλία, ο Γκατούζο προσανατολίζεται σε ένα σχήμα με διάταξη 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πο Λόπεθ που δεν είχε αγωνιστεί στο 3-1 της Μασσαλίας λόγω τραυματισμού.

Στην άμυνα, όπως φαίνεται θα είναι στα δεξιά ο Κλος και στα αριστερά ο Λόντι με τον Γιγκό να παίρνει τη θέση του Μπαλέρντι εν συγκρίσει με το πρώτο ματς με τον Εμπεμπά να είναι ο έτερος στόπερ.

Οι Κοντογκμπιά και Βερετού θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ. Ενώ στην τριάδα πίσω από τον Βιτίνια που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκονται οι Σαρ, Αρίτ και Εντιαγιέ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X