Τσάβι: «Το επίπεδο των εμφανίσεών μας είναι χαμηλό»

Τσάβι: «Το επίπεδο των εμφανίσεών μας είναι χαμηλό»
Photo Credits: INTIME

Ο Τσάβι κατέκρινε της αποδόσεις της Μπαρτσελόνα στα παιχνίδια μετά την ήττα και απο την Σαχτάρ με 1-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλη μια ευρωπαϊκή ήττα έγραψε το ιστορικό του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα απο τη Σαχτάρ στο Αμβούργο με (1-0). Μάλιστα αυτή ήταν και η ήττα νούμερο 5 σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ για τον Τσάβι, με τον Ισπανό να σπάει αρνητικό ρεκόρ στους πάγκους της Μπαρτσελόνα, μπαίνοντας σε μια λίστα που δεν θα ήθελε να δει το όνομά του.

Αυτή με τους προπονητές της ομάδας της Βαρκελώνης που έχουν ηττηθεί τις περισσότερες φορές στους ομίλους του Champions League, κατέχοντας από το βράδυ της Τρίτης (07/11) την πρωτιά σε αυτό το αρνητικό ρεκόρ.

Παράλληλα, βάσει αποτελεσμάτων, φαίνεται πως η Ευρώπη δεν πηγαίνει στον πρώην παίκτη του συλλόγου, καθώς έχει ένα από τα μικρότερα ποσοστά νικών στην ιστορία της Μπαρτσελόνα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με -μόλις- 35%. Σε 20 ματς σε Champions League και Europa League, έχει απολογισμό 7 ηττών, 7 νικών και 6 ισοπαλιών.

Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Ισπανό θρύλο των Μπλαουγκράνα δεν σταματούν εκεί, αφού οι «χαμηλές πτήσεις» του συνόλου του τον τελευταίο καιρό έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου εντός του κλαμπ, με τον Τσάβι να δηλώνει μετά το ματς με τη Σαχτάρ, ότι οι παίκτες του κάνουν λάθη από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Επιπλέον, τόνισε ότι η εμφάνιση κόντρα στην ουκρανική ομάδα ήταν μια από τις χειρότερες της Μπαρτσελόνα από όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

Κλείνοντας, στάθηκε στην αντίδραση που προσπάθησε να βγάλει η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, χαρακτήρισε δίκαιη την ήττα από την πρωταθλήτρια Ουκρανίας και ότι «το επίπεδο των εμφανίσεών μας είναι πολύ χαμηλό τη δεδομένη χρονική στιγμή».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X