ΑΕΚ: Σχεδόν πάνοπλη για την Μαρσέιγ η Ένωση

ΑΕΚ: Σχεδόν πάνοπλη για την Μαρσέιγ η Ένωση
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ, με εξαίρεση τον Ρότα που είναι ακόμα αμφίβολος και τον τιμωρημένο Στάνκοβιτς έχει στην φαρέτρα της όλα τα όπλα ενόψει Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την μεγάλη μάχη με την Μαρσέιγ στην Νέα Φιλαδέλφεια και ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να χαμογελάει καθώς έχει σχεδόν όλους του τους παίκτες διαθέσιμους.

Η 4η αγωνιστική για την φάση των ομίλων του Europa League είναι προ των πυλών και η Ένωση επιζητά την νίκη ώστε να μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα καλά νέα είναι πως για πρώτη φορά μετά από καιρό, ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει ένα σχεδόν όλους τους κομβικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας με εξαίρεση τον Λάζαρο Ρότα και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Για τον Έλληνα δεξιό μπακ δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες από πλευράς ΑΕΚ, παρά μόνο το γεγονός πως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση. Ο Αυστριακός κίπερ, θα εκτίσει την ποινή του μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο Βελοντρόμ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 15:45 είναι προγραμματισμένη και η συνέντευξη Τύπου του Ματίας Αλμέιδα ενόψει του αυριανού ματς.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X