Ολυμπιακός: Όλα όσα ειπώθηκαν στον Ρέντη μετά την συντριβή από τον ΠΑΟΚ - Μίλησαν Μαρτίνεθ, Φορτούνης και Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Όλα όσα ειπώθηκαν στον Ρέντη μετά την συντριβή από τον ΠΑΟΚ - Μίλησαν Μαρτίνεθ, Φορτούνης και Ελ Αραμπί

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέλαβε την ευθύνη της ήττας στα αποδυτήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι βαρύ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, όπως υπάρχει διάθεση αντίδρασης. Αυτό φάνηκε στην χθεσινή προπόνηση, όταν Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ποδοσφαιριστές μίλησαν και έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη της ήττας από την πρώτη στιγμή, όμως και οι παίκτες αναγνώρισαν τις δικές τους ευθύνες για το αποτέλεσμα. «Ήταν μια κακή νύχτα για όλους μας. Μια βαριά ήττα, που πρέπει να μας γίνει μάθημα. Αλλά και να την αφήσουμε πίσω μας γρήγορα. Δεν ήταν όλα άσχημα. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και να προηγηθούμε, αλλά μετά χάσαμε το μυαλό μας. Τα κάναμε όλα λάθος. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ένα παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά. Ήταν ένα σκληρό μάθημα, αλλά πρέπει να μάθουμε από αυτό», είπε αρχικά ο Μαρτίνεθ, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Στη συνέχεια επισήμανε: «Έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα και είστε όλοι εξαιρετικοί παίκτες. Αυτές οι κακές στιγμές συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αλλά δεν πρέπει να σε καταστρέψουν. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να αποδεικνύουμε διαρκώς τι ομάδα είμαστε. Από το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ πρέπει να δείξουμε ότι αφήσαμε πίσω μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο προχωρά. Έχουμε σημαντικούς στόχους και ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής στη χρονιά. Και πρέπει να κάνουμε το χρέος μας».

Τον λόγο στη συνέχεια, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πήρε ο αρχηγός Κώστας Φορτούνης, ο οποίος στο φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και το 0-4 έγινε 2-4. «Ο καθένας μας καταλαβαίνει ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι σκληρό. Δεν είμαστε ομάδα για να χάνει με αυτόν τον τρόπο. Αλλά δεν έχει νόημα να σκύβουμε το κεφάλι. Πληγωθήκαμε και εκνευριστήκαμε και πρέπει να αντιδράσουμε. Πάμε να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια όλοι μας, ως ομάδα», ανέφερε ο 30χρονος άσος.

Τον λόγο πήρε ο Ροντινέι, ο οποίος με τη σειρά του επισήμανε: «Χθες ένιωσα ότι δεν είμαστε η ίδια ομάδα με τα τελευταία τρία παιχνίδια. Αισθάνομαι άσχημα, γιατί ούτε εγώ έπαιξα καλά ούτε όλοι μας σαν ομάδα. Αλά το πιο σημαντικό είναι να δεχτείς ότι δεν έπαιξες καλά, να καταλάβουμε πώς και γιατί χάσαμε και να πάμε παρακάτω. Δεν έχουμε τελειώσει. Ένα ματς χάσαμε. Δεν έπρεπε να γίνει, αλλά συνέβη. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσουμε το μυαλό μας και την πίστη μας στους εαυτούς μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες και είμαι σίγουρος πως θα αντιδράσουμε».

Παρέμβαση έκανε και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος μπορεί να μην αγωνίζεται πολύ φέτος, αλλά είναι ένας εκ των αρχηγών και η εμπειρία του είναι μεγάλη. «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στη ζωή και στο ποδόσφαιρο συνέχεια. Είναι καλό να στενοχωριόμαστε και να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι. Αλλά έχουμε κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε μάχες. Το ότι χάσαμε μία, δεν είναι καταστροφή. Θα παλέψουμε και θα κερδίσουμε τις επόμενες. Ξεχάστε ό,τι έγινε. Μην το αφήσετε να σας κάνει να σκέφτεστε αρνητικά. Είδατε πως μας στήριξε ο κόσμος στο τέλος. Οι οπαδοί μάς πιστεύουν, είναι δίπλα μας, οπότε κι εμείς θα πρέπει να κάνουμε αυτό για το οποίο είμαστε εδώ. Ηρεμήστε, κάντε την αυτοκριτική του ο καθένας ξεχωριστά και πάμε παρακάτω. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X