Ντέμης για την αποβολή Αράο: «Δικαιολογώ τον διαιτητή, παραπλανήθηκε από το θέατρο»

Ντέμης για την αποβολή Αράο: «Δικαιολογώ τον διαιτητή, παραπλανήθηκε από το θέατρο»
Photo Credits: INTIME

Στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports, ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τα όσα έγιναν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δικαιολόγησε τον Μανούχο για την δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Αράο στο ματς του Παναθηναϊκού στη Λαμία και κατέθεσε την πρότασή του για τέτοιες περιπτώσεις.

Στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports, ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τα όσα έγιναν εκεί, τονίζοντας πως δικαιολογεί τον Μανούχο για την απόφασή του αυτή.


«Δικαιολογώ τον διαιτητή για την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλο που σηκώνει το πόδι και το μαζεύει για να μην χτυπήσει τον αντίπαλο, ο αντίπαλος πέφτει κάτω και πιάνει το πρόσωπό του. Κάνει θέατρο επί της ουσίας. Κοροϊδεύει και παραπλανεί τον διαιτητή. Έτσι όπως έγινε η φάση γρήγορα ο διαιτητής θεωρεί οτι τον βρήκε στο πρόσωπο, οπότε βγάζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μεταξύ άλλων κατέθεσε και την πρότασή του για το τί πρέπει να γίνεται: «Ο διαιτητής βλέπει έναν παίκτη να σηκώνει το πόδι και τον αντίπαλο να πέφτει κάτω. Άρα, σου λέει “τον βρήκε”, οπότε τον δικαιολογώ. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μία επιτροπή και να εξετάζει την φάση. Εγώ θα τιμωρούσα τον παίκτη της Λαμίας και θα έπαιρνα πίσω την αγωνιστική στον Αράο. Πρέπει να υπάρχει βίντεο, να το βλέπει η Super League και να τιμωρεί αυτόν που κάνει θέατρο και όχι αυτόν που μάζεψε το πόδι του. Δικαιολογώ τον διαιτητή για την απόφαση που πήρε».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X