Σε πόλεμο η Άρσεναλ με τους διαιτητές: Έστειλε βίντεο παραπόνων!

Σε πόλεμο η Άρσεναλ με τους διαιτητές: Έστειλε βίντεο παραπόνων!
Photo Credits: INTIME

Η Άρσεναλ έστειλε βίντεο στην Ένωση διαιτητών με φάσεις που θεωρεί πως έχει αδικηθεί τη φετινή σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με επίσημο τρόπο εξέφρασε τα παράπονα της η Άρσεναλ στην Ένωση διαιτητών! Οι κανονιέρηδες έστειλαν ένα βίντεο με όλες τις φάσεις από τη φετινή σεζόν στις οποίες θεωρούν στον σύλλογο πως έχει αδικηθεί και εκφράζει τα έντονα παράπονα της.

Στην Άρσεναλ είναι έξαλλοι για την αντιμετώπιση που λαμβάνει η ομάδα και θεωρούν πως μόνο αν ανοίξουν ένα μέτωπο με τους διαιτητές και τους επισημαίνουν σε κάθε τόνο τα λάθη τους, αναμένεται να έχουν ακριβοδίκαιες διαιτησίες.

Μάλιστα, το γεγονός πως οι Λονδρέζοι εξέδωσαν προ ημερών ανακοίνωση για τη διαιτησία και αυτή έμεινε ασχολίαστη από την Ένωση των διαιτητών, έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να γίνουν έξαλλοι και να αλλάξουν τακτική.

Μια από τις φάσεις που η Άρσεναλ φωνάζει είναι η μη αποβολή του Κόβατσιτς στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, όπως και το πρόσφατο γκολ της Νιούκαστλ, στο οποίο θεωρούν πως υπάρχει διπλή παράβαση αλλά καμία δεν διορθώθηκε τουλάχιστον μέσω του VAR.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X