Η συνύπαρξη Παναθηναϊκών - Ολυμπιακών και Μασσαλών στο «Ελ. Βενιζέλος» ηχεί συναγερμό για την Αστυνομία!

Η συνύπαρξη Παναθηναϊκών - Ολυμπιακών και Μασσαλών στο «Ελ. Βενιζέλος» ηχεί συναγερμό για την Αστυνομία!
Photo Credits: INTIME

Επικίνδυνος... συνδυασμός στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αστυνομία επιβάλλεται να λάβει τα μέτρα της για να μην υπάρξουν επεισόδια κατά την αναχώρηση και άφιξη Παναθηναϊκών, Ολυμπιακών, αλλά και Μασσαλών.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει αφήσει μέχρι στιγμής Κροάτες να διασχίζουν όλη τη χώρα μέχρι να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια με τα γνωστά αποτελέσματα. Έχουν αφήσει Ολυμπιακούς σε μέρα ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, να διασχίσουν τη μισή Αττική φτάνοντας, ευτυχώς με ειρηνικές διαθέσεις, μέχρι την ΕΠΟ. Η αλήθεια είναι πως ένας κόμπος στο στομάχι πιάνει τους πάντες όταν πλησιάζει μέρα υψηλού κινδύνου.

Αυτή τη φορά δεν είναι θέμα διαθέσεων και προθέσεων του καθενός. Σε ενδεχόμενη ολιγωρία ή αδιαφορία των αρχών, η Τετάρτη θα γίνει μέρα μαρτυρίου για τον αθλητισμό και την κοινωνία μας. Βλέπετε αύριο στο αεροδρόμιο θα βρεθούν ταυτόχρονα (!) Παναθηναϊκοί, Ολυμπιακοί και οπαδοί της Μαρσέιγ. Τους οποίους δεν αποκλείεται να υποδεχθούν φίλοι της ΑΕΚ.

Από το «Ελ. Βενιζέλος» θα αναχωρούν πτήσεις για Γαλλία, στις οποίες θα ανέβουν Παναθηναϊκοί ταξιδιώτες για να δουν από κοντά το παιχνίδι με τη Ρεν. Στο αεροδρόμιο θα είναι Ολυμπιακοί που θα πάρουν διαφορετικά αεροπλάνα με προορισμό την Αγγλία για παρακολούθηση της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ. Άρα, συνύπαρξη με διαφορά κάποιων μέτρων στα γκισέ του αεροδρομίου, για Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς!

Σα να μην έφτανε αυτό, την ίδια ημέρα στις αφίξεις, θα έρχονται Μασσαλοί γιατί η δική τους ομάδα αγωνίζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ. Εκεί προφανώς και δε θα συμβεί το παραμικρό, αλλά αν συναντηθούν με Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς το πρόβλημα θα είναι τεράστιο. Δίχως να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τους περιμένουν οι αδελφοποιημένοι μαζί τους, οπαδοί της ΑΕΚ.

Δε μιλάμε απλά για επικίνδυνες καταστάσεις, ήδη έπρεπε να έχει σημάνει συναγερμός στο αεροδρόμιο, στην Αττική οδό και σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στο διεθνή αερολιμένα. Κάθε σημείο είναι επίφοβο για να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα. Οποιαδήποτε απροσεξία όπως αυτές που μας έχει συνηθίσει η αστυνομία δυστυχώς, αυτόματα θα σημαίνει σοβαρότατα επεισόδια.

Αν θέλει η ΕΛ.ΑΣ. να μην βάλει στο… ενεργητικό της, ακόμη μια αστοχία κινήσεων που θα φέρει φεστιβάλ ξύλου, ήδη πρέπει να έχει πάρει τα μέτρα της. Προκειμένου να μην υπάρξει κανενός είδους συνάντηση όλων των χρωμάτων που θα βρεθούν πάνω-κάτω ίδιες ώρες στο αεροδρόμιο.

Η ευθύνη είναι τεράστια και για το υπουργείο προστασίας του πολίτη. Γιατί όταν μιλάμε για αεροδρόμιο, τότε δεδομένα θα υπάρξουν και απλοί ταξιδιώτες από τόσες πολλές χώρες. Ο κίνδυνος για δυσφήμιση της χώρας, τεράστιος. Πέρα απ’ τον πιο σοβαρό φόβο πιθανών τραυματισμών.

Τα ίδια ισχύουν και για την επόμενη μέρα. Όταν κάποιοι ενδεχομένως που ταξιδεύουν αυθημερόν για Λονδίνο υπάρχει κίνδυνος να βρεθούν με το τσάρτερ του Παναθηναϊκού για Βερολίνο.

Όσο για την επιστροφή; Παρασκευή δηλαδή, όταν οι πτήσεις θα φέρουν πίσω Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς, ενώ θα πάρουν τους Μασσαλούς για τη Γαλλία. Δύο μέρες «φωτιά», στη χώρα που ακόμη δεν έχει παρθεί κανένα μέτρο για αντιμετώπιση της βίας. Απλά εδώ δε μιλάμε για κάποιο ξαφνικό… ντου σε ένα στενό. Μιλάμε για ένα απ’ το πιο πολυάσχολα αεροδρόμια της Ευρώπης, όπου οι πάντες γνωρίζουν τι ώρες και που θα είναι οπαδοί διαφορετικών ομάδων.

Προφανώς και όλοι είναι σε… αναμμένα κάρβουνα, καθώς οι αρχές ήξεραν και για τους Κροάτες, τους έβλεπαν αλλά δεν έκαναν τίποτα. Οπότε το να γνωρίζουμε πως γνωρίζουν, δεν καθησυχάζει κανέναν. Αντίθετα ανεβάζει το φόβο για να μη συμβεί το παραμικρό. Κι αυτή η παράξενη νηνεμία επιδεινώνει την ανησυχία κι είναι υποχρέωση μας να χτυπήσουμε συναγερμό πριν γίνει κανένα κακό.

Πηγή: sdna

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X